SESTAVA KOLA - 15.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 02.04.2016

1

A je to tady! První jarní kolo je za námi a před námi i první sestava kola, kde opět můžete hlasovat pro své favority a umožnit jim vyhrát hráče uplynulého kola.

V brance máme Ondřeje Přibyla ze Strmilova, který udržel čisté konto v derby se Studenou a získal tak alespoň bod v pro svůj mančaft.

V obranné čtveřici máme Jana Drábika z Číměře, který rozhodl o tom, že všechny body získá jeho mužstvo. Vedle něj stojí Ondřej Kubeš ze Slavonic, který spolehlivě bránil domácí svatyni a nepustil hosty do žádné větší šance. Třetím obráncem je Radim Plucar z Klikova, který svým brzkým gólem, již ve 2. minutě rozhodl zápas v Řečici a posledním obráncem v řadě je Libor Nohava ze Stráže nad Nežárkou, jenž byl důležitým pilířem domácí obrany.

Prvním záložníkem v nominaci je Milan Balík ze Slavonic, který otevřel skóre zápasu a nasměroval tak svůj tým k dalším třem bodům v soutěži. Ve středu pole máme novou posilu Stráže - Jaroslava Dědiče, která si díky jeho dvěma zásahům připsala velmi cenné body a Tomáše Grausama ze Studené, jenž byl světlou vyjímkou ve hře hostujícího týmu. Na pravé straně zálohy je Roman Kopet ze Staré Hlíny, který svým gólem z pokutového kopu přispěl k tomu, že si hosté vybojovali velice důležité body z Novosedel. 

Útočné duo tvoří Milan Novotný z Dešné a Oldřich Šrom ze Staré Hlíny. První jmenovaný pomohl poslednímu týmu dvěma góly k vůbec prvnímu zisku tří bodů a ti se tak mohli konečně naplno radovat. Druhý útočník zase pojistil druhou brankou v zápase vedení starohlínských.

Hlasujte pro své favority a třeba se váš hráč stane mužem kola...

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.04.2016 12:00 do 06.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 4. 2016 09:22
Hlasování běží a kdo nevěří, ať tam běží!!! NEUVĚŘITELNÉ SE STÁVÁ SKUTEČNOSTÍ A STUDENÁ MÁ OPĚT 43% hlasů! Kdo z Vás by si na to býval vsadil, že? :-)))))))))))))