SESTAVA KOLA - 15.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 02.04.2016

0

Ve druhém jarním kole se většina zápasů odehrávala za krásného počasí, bohužel fotbalové pažity nejsou ještě po zimní pauze ve výborném stavu. Proto ani gólů nepadalo tolik, čemuž se vzepřel jen Temelín, Srubec a Neplachov. V sestavě kolamůžete hlasovat pro svého favorita do středečního poledne!

Největší konkurence byla na postu brankáře. Nakonec byl do sestavy kola zvolen jankovský Šturma, který udržel čisté konto a navrch chytil pokutový kop.

 

V obraně jsou hned tři zástupci vítězných týmů. Pařízek pomohl Mladému, Studnička potvrdil svoji kvalitu v utkání s Hrdějovicemi a Pavel Dušák přispěl k další domácí jarní výhře nováčka z Neplachova. Z výhry se neradoval pouze Bohůnek hající barvy Borku.

 

V tříčlenné záloze je nejdefenzivnějším hráčem Maliňák, který dokáže otrávit život mnoho špílmachrům v OP. Naopak Materna plývá kreativitou a dobrou technikou, kterou potvrdil gólovou nahrávkou. Příkladně bojující Šefčík vstřelil branku sám a to z přímého volného kopu.

 

Martin Dušák přispěl jednou brankou k výhře Neplachova. To Lukáš Říha z Temelína vstřelil rovnou tři branky při demolici Hrdějovic. Kdo se ale největší měrou přičinil o výhru svého mužstva byl v tomto kole René Janoušek. Na hřiště přišel po přestávce za stavu 0:1, poté ovšem dva góly vstřelil a na jeden nahrál: přišel, viděl, zvítězil!

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.04.2016 12:00 do 06.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.