SESTAVA KOLA - 18.kolo Divize C, 2015-2016

Datum kola: 26.03.2016

0

Máme za sebou 18.kolo Divize C a opět se zrodilo pár zajímavých výsledků. Do sestavy kola se dostali hráči, kteří předvedli nadstandardní výkony, a bude na Vás, komu dáte svůj hlas.

 

Jan Ehrenberger (Letohrad) - Letohrad porazil poprvé Vysoké Mýto, a obrovskou zásluhu na tom měl jeho gólman. Střelcům Vysokého Mýta dovolil skórovat pouze jednou a tak si Letohrad odvezl z Mýta všechny body.
David Vitebský (Dvůr Králové) - Tento mladý záložník Dvora, opět podal vynikající výkon a už podruhé rozhodl o vítězství svého týmu.
Miroslav Hendrych (Suchdol) - Miroslav čněl nad všechny hráče, ve velice těžkém zápase s Trutnovem. I díky němu Suchdol vyválčil s Trutnovem remízu.
Ladislav Čurgali (Nový Bor) - Vynikající výkon tohoto defenzivního hráče stál za nečekaným vítězstvím Nového Boru v Jablonci nad Jizerou.
Pavel Ruml (Jaroměř) - Jaroměř vyhrála poprvé v jarní části a velikou zásluhu na tom měl Pavel Ruml. Svůj výborný výkon okořenil gólem s penalty, kterým definitivně potvrdil, že body zůstanou v Jaroměři.
Petr Papoušek (FKP Turnov) - Petr opět standardně podal výborný výkon. Navíc vstřelil krásnou vítěznou branku z přímého kopu.
Petr Makovský (Trutnov) - Petr byl pilířem trutnovské defenzívy, odvrátil nesčetně nakopávaných míčů domácích a navíc vstřelit hlavou úvodní branku utkání.
Matěj Ptáček (Olympia HK) - Matějův výborný výkon gradoval v druhém poločase, ve kterém navíc vstřelil dva nádherné góly.
David Petrus (Živanice) - David se dvěma góly podílel na demolici Semil a ještě přihrál na gól spoluhráči Gorolovi.
Radim Fikejz (Vysoké Mýto) - Radim svým gólem, v zápase s Letohradem, snížil na 1:2 a chybělo málo, aby vstřelil i druhou vyrovnávací branku.
Dominik Tichý (Jablonec n.Jizerou) - Dominik podal v zápase s Novým Borem dobrý výkon. Chyběla mu jen vstřelená branka, aby to bylo Top!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.03.2016 12:00 do 30.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.