SESTAVA KOLA - 15.kolo Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 26.03.2016

0

Tak už nám začala jarní část  i v okresních soutěžích. Počasí nám mimořádně přálo, hrálo se na ideálních terénech a ve většině případů tomu odpovídala i úroveň hry. Proto nebyl problém vybrat hráče do první jarní sestavy kola.

Mladý brankář bohalického béčka David Flajzar si počínal velmi dobře při utkání svého mužstva v Drnovicích. Lukáš Jelínek se svými výkony podílí na postupu mužstva Opatovic vzhůru tabulkou. Opora zadních řad Kučerova Jan Zahradníček vstřelil gól a přispěl k remíze v utkání s Pustiměří. Robert Kopač podal dobrý výkon v utkání kdy Habrovany do poslední chvíle vzdorovaly Švábenicícm. Rychtářovský Jiří Hořava zařídil svým hattrickem neuvěřitelný obrat utkání v Lysovicích. Filip Kocourek vstřelil branku v utkání Hoštic-Heroltic s Chvalkovicemi na Hané a patřil k nejlepším hráčům utkání. Josef Hradil byl nejlepším hráčem Chvalkovic na Hané v Hošticích a vstřelil také jednu z branek. Štefan Hrubša z drnovického béčka vstřelil další dvě branky a prostřílel se na druhou příčku v tabulce střelců. Zbyněk Konečný z Komořan vstřelil dvě branky do sítě pačlavického béčka. Jiří Stříž na poslední chvíli vstřelil vítěznou branku Švábenic v Habrovanech. Byla to již druhá v tomto utkání, ale určitě ta důležitější. Aleš Martínek z Lysovic měl největší zásluhu na tříbrankovém vedení svého mužstva v poločase proti Rychtářovu a proto asi také nejhůře nesl, když jeho mužstvo vedení prohospodařilo.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.03.2016 12:00 do 30.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.