SESTAVA KOLA - 16.kolo Divize B, 2015-2016

Datum kola: 12.03.2016

0

Divize B o víkendu pokračovala úvodním kolem jarní části soutěže a  v 16. kole nabídla několik zajímavých zápasů a také výkonů jednotlivých hráčů. Kdo zazářil? Máme pro Vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

Program úvodního jarního kola Divize B zahájil zápas mezi Libiší a Vilémovem, v němž domácí fotbalisté zvítězili 3:1. Pavel Bolina a Tomáš Petr byli u několika nebezpečných kombinací, a zejména ta z prvního poločasu volala po gólu.

 

První jmenovaný hráč vzájemnou souhru sice ještě gólem nezakončil, deset minut před koncem se ovšem prosadil Tomáš Petr, který podtrhl vítězství svého týmu a skvělý vstup do druhé poloviny sezóny.

 

Tatran Rakovník taktéž vstoupil do jarní sezóny vítězně a ve skvělém světle se předvedla nová obranná dvojice Günter Bittengel a Jakub Bredler, která během celého zápasu nepovolila soupeři vstřelit gól, zatímco v útoku se prosadil dvakrát z penalty Miroslav Verner.

 

Horní Měcholupy v sobotu odpoledne jako jediný tým dokázaly po devadesáti minutách zvítězit na hřišti soupeře, když si z Litvínova odvezli tři body po nejtěsnější možné výhře 1:0, o které rozhodl ve dvacáté minutě Martin Borek.

 

Šlágr kola mezi Českým Brodem a Lovosicemi skončil podle mých předpokladů remízou a po penaltovém rozstřelu si nakonec odvezli bod navíc hosté. Brankář Martin Otáhal sice během pokutových kopů zneškodnil tři penalty, nakonec to ale jeho týmu nebylo nic platné.

 

Sobotní program 16. kola Divize B zakončilo utkání, v němž Baník Souš na svém hřišti potvrdil roli velkého favorita a Polaban Nymburk porazil dvoubrankovým rozdílem 3:1. V dresu domácího týmu potvrdil pověst kanonýra Václav Štípek a gól vstřelil také obránce Petr Bohata.

 

Utkání mezi Úvaly a Litoměřicemi bylo odloženo, a tak se v neděli odehrála pouze dvě utkání. Neratovice-Byškovice dopoledne dobyli hřiště Meteoru Praha, na kterém zvítězili 3:1. Rozhodující gól vstřelil Robert Kokoška, který čtvrt hodiny před koncem proměnil penaltu.


Neúplné šestnácté kolo uzavřelo pohledné derby, v němž Louny vyzvaly na svém hřišti Kladno. Utkání skončilo po devadesáti minutách 3:3 a o osudu utkání musely rozhodnout penalty, ve kterých byli úspěšnější hosté. Michal Macháček poslal třináct minut před koncem Louny do vedení, a zdálo se, že o zápase je rozhodnuto, jenže v poslední minutě dokázal vyrovnat obránce Jan Štoncner a stal se se kladenským hrdinou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.03.2016 12:00 do 16.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.