SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016

Datum kola: 27.12.2015

0

Po 4. kole a zároveň posledním v základní části, Vám přinášíme nejlepší hráče, kteří se podíleli na úspěchu svého týmu, a kterým se podle nás toto kolo povedlo. Zde najdete výběr ideální „pětky“. Pokud vás námi vybraný hráč v sestavě oslovil, neváhejte ho podpořit svým hlasem. Uzávěrka hlasování bude v neděli úderem půlnoci. Proto nemarněte čas, hlasování běží!

Aleš Kraus (brankář, Redoby team) - v obou zápasech předváděl vynikající zákroky a v mnoha případech svůj tým podržel, dokázal přesně podporovat rozehrávku.

 

Tomáš Pucholt (FC Fokeful) - utkání s Redoby teamem se mu povedlo, byl velice aktivním hráčem, který byl jak zodpovědný v defenzivní činnosti,tak skvěle podporoval útok. V utkání vstřelil branku a připsal si i několik asistencí.

 

Adam Bureš (Roztoky) - roztocký tým včetně Adama ani v jednom z odehraných utkání 4. kola nic do posledních vteřin nevzdali. Tento hráč po celou dobu napadal rozehrávky brankářů i obránců, z čehož přicházeli velice slibné branky i šance.

 

Pavel Exner (Elektro Viola) - v zápase s Roztokama vstřelil hned 4 branky, dále byl téměř u všech brankových příležitostí svého týmu.

 

Marek Hejda (Elektro Viola) - i v tomto kole neupustil od své hry. Branku sice v utkání nevstřelil, ale je to jeden z nejplatnějších hráčů svého týmu, který tvoří hru.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.12.2015 10:00 do 03.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku