SESTAVA KOLA - 3.kolo Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016

Datum kola: 13.12.2015

0

Po třetím kole Viola cupu je opět dobré si zrekapitulovat hráče, kteří se podíleli na úspěchu svého týmu, a kterým se podle nás toto kolo povedlo. Zde najdete výběr ideální „pětky“. Pokud vás námi vybraný hráč v sestavě oslovil, neváhejte ho podpořit svým hlasem. Uzávěrka hlasování bude v pátek úderem dvanácté hodiny. Proto nemarněte čas, hlasování běží!

Martin Hůla (Roztoky) – V utkání s Redoby teamem na tohoto mladého brankáře šlo nesčetně střel, v podstatě celý druhý poločas byla obrana Roztok značně přetížená. Martin předvedl řadu skvělých zákroků, má velký podíl na zisku prvních tří bodů pro svůj tým a právem se stal hráčem tohoto utkání.

 

Marek Kučera (FC Fokeful) – Díky vstřelenému hattricku v druhém poločase zápasu proti týmu Úlehle se Marek dostává do sestavy 3. kola. FC Fokeful zdobí pěkná a rychlá kombinační hra, do které se tento hráč aktivně zapojuje. V obranné činnosti je velmi zodpovědným hráčem. V tomto utkání se stal nejlepším hráčem.

 

Marek Hejda (Elektro Viola) – Nejlepším hráčem utkání proti Juventusu Beer, ve kterém nastřílel soupeři čtyři branky. Marek je velmi rychlý na balonu, technicky vybavený hráč. Nejen svým pohybem je tvůrcem hry týmu Elektro Viola. V utkání proti FC Fokefulu branku nevstřelil, ale i v tomto utkání to soupeři velmi znepříjemňoval.

 

Otto Urma (Elektro Viola) - V utkání proti Juventusu gól nedal, ale přispěl asistencemi k vysokému vítězství. V posledním zápase kola jeho tým čekal, do té doby neporažený celek, FC Fokeful. V druhém poločase otevřel svou brankou, z přímého kopu, stav utkání a přidal pojistku v poslední minutě, proto mu patří nominace do sestavy kola i se stal hráčem tohoto utkání.

 

Jiří Hanych (FC Úlehle) – V prvním utkání proti senomatskému týmu se mu v úvodu 2x podařilo odpovědět na negativní stav utkání a srovnat. V druhém poločase poslal svůj tým do vedení (4:5) a nadále bylo utkání v jejich režii. Právem se stal hráčem zápasu, a ani tady není omylem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.12.2015 00:59 do 18.12.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku