SESTAVA PODZIMU - Divize B, 2015-2016

Datum kola: 10.12.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

František Marek během podzimní části sezóny vychytal pět čistých kont a má obrovskou zásluhu na tom, že se Lovosice nachází po 15 odehraných kolech na vedoucí příčce tabulky Divize B. Losovice s František Markem v bráně inkasovali pouze 13 gólů a mohou se pochlubit nejlepší obranou ze všech týmů.

 

Kromě Lovosic se druhou nejlepší obranou mohou chlubit týmy Český Brod, Kladno a Libiš, které během podzimní části sezóny inkasovaly shodně 16 branek. Velkou zásluhu na tom mají lovosický Michal Obrtlík, libišský Jiří Kabyl a kladenský Jan Štocner, kteří během všech patnácti kol podávali skvělé a spolehlivé výkony.

 

V záložní řadě nesmí chybět Ivan Baratynskyy, který se především v závěru roku 2015 dostal do neuvěřitelné formy a s třinácti góly je nejlepším střelcem Divize B. Na záda mu ale dýchá Antonín Hrdina, který se také během letošní sezóny zrovna nefláká a během dosavadního průběhu sezóny nastřílel devět branek.

 

Dalším dvěma záložníky bojujícími o titul Hráč podzimní části sezóny jsou Zdeněk Šmejkal z Českého Brodu a Karel Kaňkovský z Vilémova. Zdeněk Šmejkal je kapitánem Českého Brodu, a kdo jiný už by měl být v sestavě podzimu, než právě on poté, co v letošním ročníku vstřelil doposud sedm branek a je nejlepším střelcem svého týmu.

 

Karel Kaňkovský válí v dresu Vilémova a ačkoliv se jeho tým nachází v sestupové vodě, dělá vše pro to, aby tomu tak nebylo. Karel Kaňkovský je velice tvořivým záložníkem, který disponuje přesnými přihrávkami a během dosavadního průběhu letošní sezóny vstřelil čtyři góly, které nakonec mohou přispět k záchraně jeho týmu.

 

Pokud si bez někoho nedokážeme představit sestavu podzimu, tak je to Václav Štípek, útočník Baníku Souš, který vstřelil 6 gólů a nachází se v popředí tabulky střelců, co je ovšem mnohem důležitější, tak to jsou jeho výkony celkově. I když jsou zápasy, ve kterých mu to tam zkrátka nepadá a brána soupeře je zakletá, tak jde svým spoluhráčům obrovskou bojovností příkladem a neoddělitelnou součástí týmu.

 

Neratovice-Byškovice stráví zimu na skvělém pátém místě a velkou zásluhu na tom má útočník Josef Kozák, který během letošní sezóny vstřelil osm branek, zatímco Michal Lesniak z Tatranu Rako Rakovníku rovných deset a má velkou zásluhu na tom, že jeho tým nemusí bojovat o sestupové příčky, i když ho od nichž příliš bodů nedělí. Michal Lesniak je skvěle technicky vybaveným hráčem, na kterého se vždy můžete těšit.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.