SESTAVA PODZIMU - MSFL , 2015-2016

Datum kola: 04.12.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Je za námi více než polovina zápasů soutěže, jelikož se jedno kolo předehrávalo. Nutno říct, že bylo viděno spoustu nádherných zápasů. Nejvíce se dařilo Prostějovu a Vítkovicím, kteří si zajistili šestibodový náskok na třetí Uničov. Někdo by si mohl říct, že si to tyto dva týmy rozdají sami o postup, ale tabulka je opravdu vyrovnaná. Kdokoliv ze středu tabulky se může rázem dostal na špici, ale také do sestupového pásma, kde se momentálně nachází hlavně Břeclav, HFK Olomouc a Líšeň. Bylo to těžké, ale vybrali jsme 11 borců, pro které můžete hlasovat a určit tak krále podzimních trávníků.

 

Tomáš Uvízl – Tento devětadvacetiletý brankář prošel mládeží Sigmy Olomouc a tato půlka sezóny se mu opravdu povedla, obdržel nejméně branek a je tedy právem v této sestavě. Svými výkony držel obranu a nadále tak pomáhá Uničovu stíhat čelo tabulky.

 

Radek Coufal – Vytáhlý přes 190 centimetrů vysoký obránce. Ve své bohaté kariéře už prošel mnoha kluby, Kladno, Znojmo, Frýdek-Místek a Hlučín. Své místo v sestavě si zajistil jistými výkony na hřišti. Je otázkou zda se mu s Vítkovicemi podaří získat postup.

 

Jan Trousil – Ve Vyškově přirostl k srdci všem fanouškům. Tento exligový fotbalista i na svůj poměrně vysoký věk potvrzuje, že má stále výbornou kvalitu. Vyškov s ním přesedlal na nové rozestavení a to se vydařilo. Hrát na tři obránce není jednoduché, ale s takových zkušeným mazákem se to dá. Trenér Machálek tak nejspíše věděl, co dělá. Pro mladý tým Vyškova je to důležitý vůdce, který dává i dost gólů ze standardek.

 

Jan Šimáček - Od svých sedmi let působil v pardubickém fotbale, v roce 2006 přestoupil do Slovácka. Urostlý stoper. V lednu 2010 odešel do Jihlavy. V červenci 2011 odešel na hostování do HFK Olomouc. Pak už následoval přesun do Velkého Meziříčí. Svými zkušenostmi pomáhá nováčkovi, který si vede dobře. Pyšní velkých počtem vyhraných soubojů, hlavně ve vzduchu. Útočníci tak nejsou moc šťastní, když proti němu musí nastoupit.

 

Dominik Krhut – Jeho vzor je Arjen Robben. Asi tak podobně si hraje s hráči také on. Vyniká svou technikou. Během své kariéry prošel už mnoha kluby, a tak se může řadit k těm zkušenějším. Podařilo se mu vstřelit 6 gólů, což na záložníka není špatné číslo. Tím pádem se celkem zaslouženě probojoval do nabité sestavy podzimu.

 

Petr Wojnar – To je známka kvality, kterou tento hráč potvrzuje. Prošel všemi mládežnickými reprezentačními výběry a měl možnost si zahrát ve spoustě výborných týmech. Vítkovice se momentálně nachází na první příčce a budou určitě chtít postoupit. Jeho úkolem je připravovat šance sniperům jako jsou Musiol nebo Kovařík.

 

Zdeněk Fládr – Je to odchovanec Prostějova. I když je mu jenom 21, patří mezi nejdůležitější části prostějovské mozaiky. Svými stabilními výkony, i v tak mladém věku, si vybojoval místo v této sestavě. V jeho popisu práce je spíše defenziva. Pravidelně nastupuje na pozici štítového záložníka, kde kryje stopery a rozděluje míče ostatním spoluhráčům.

 

Lukáš Lahodný – Odchovanec Vyškova. V mládeži nastupoval nejčastěji na pozici levého obránce, ale v mužích je tomu jinak. Stal se z něho kreativní střední záložník. Prokázal, že umí dát gól hlavou, levou i pravou nohou, ale také připravit výbornou situaci pro své spoluhráče. Vyniká parádní technikou, prvním dotekem i střelou svou silnější levou nohou.

 

Zbyněk Musiol – Tohohle útočníka snad každý zná. Má na kontě 11 gólů. Prošel několika ligovými i druholigovými celky a objevil se i ve výběru mládežnické reprezentace. Svými brankami rozhoduje zápasy a je postrachem každé obrany. Vítkovice mají opravdu nabitý kádr a ambice jsou celkem jasné. Zbyněk tak musí svou formu prokázat i na jaře.

 

Karel Kroupa – Vytáhlý zkušený útočník Prostějova. Svůj herní styl zdědil po svém otci. V této sezóně má již 11 přesných zásahů. Vyniká v soubojích a dokáže vstřelit i připravit branky pro své spoluhráče. Obránci se na něj nejspíše připravují, ale on má natolik velkou kvalitu, aby si s tím poradil. Jeho budou na konci sezóny v boji o postup opravdu důležité.

 

Dominik Kraut – Tento sniper má v této sezóně také 11 přesných zásahů. Asi každý trenér by ho chtěl mít v týmu. Stačí, když mu někdo nabídne lepší situaci a je z toho gól. To bylo řečeno s trochou nadsázky, ale střelec to opravdu je.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Za fotografie děkujeme Johny Zahnašovi. Co vy? Máte zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošlete ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveďte své jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.