SESTAVA KOLA - 1.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016

Datum kola: 29.11.2015

0

Naši čtenáři jsou již zvyklí, že ze zápasů "velkého" fotbalu, přinášíme v sestavě kola hráče, kteří se blýskli povedeným výkonem nebo pobavili diváky výjimečným fotbalovým kouskem. U Viola cupu tomu nebude jinak, jen je výběr ideální "pětky" násobně složitější. Gólů, pěkných akcí a výborných zákroků brankářů bylo v osmi zápasech prvního kola opravdu hodně a pro redakci by nebyl problém zaplnit klasickou "jedenáctku". Nezdá se vám náš výběr? Napište do komentářů, koho byste do sestavy dali právě vy. Pokud tam svého favorita máte, najdete jeho zajímavé momenty v galerii a čeká na váš hlas. Uzávěrka hlasování bude v pátek úderem dvanácté hodiny. Proto nemarněte čas, hlasování běží!  

Zdeněk Řepka - FC ÚLEHLE

Vychytal výhru proti jednomu z horkých kandidátů na prvenství v turnaji, týmu Elektro Viola. Post brankáře byl velkým oříškem, protože jeho kolegové v brance dokázali dokonce i skórovat, ale brankář má gólům primárně zabránit a Zdeněk body ze zápasu proti Viole svému týmu doslova vyčaroval, proto naše volba padla na něho.

 

Martin Havel - JUVENTUS BEER
V mladí útočníkem, nyní zkušenosti prodává především v zadních řadách. Předpokládáme, že defenzívu svého týmu by měl řídit i na Viole. V prvním kole ale ukázal, že ofenzivní schopnosti ho neopustily, zaznamenal dokonce hattrick v zápasu Juventus - Úlehle a celkově má za první kolo na svém kontě čtyři branky.

 

Jaroslav Červený - FC FOKEFUL

Gólová mašina se nezastavila ani na Viole, v zápase Fokeful - Roztoky si připsal hattrick a proti proti Baníku Lubná zaznamenal dvě branky. V tabulce střelců okupuje dělenou první příčku.

Dominik Varyš - BANÍK LUBNA

V týmu nováčka turnaje dal v úvodním utkání silnému Fokefulu dvě branky a v druhém zápasu nasázel hattrick tým Úlehle. S pěti brankami je aktuálně také na děleném prvním místě v tabulce střelců.

 

Dominik Podroužek - ELEKTRO VIOLA

Hraje sice za jednoho z favoritů turnaje, ale ve všech zápasech byl opravdu hodně vidět. Měl výhodu, že jeho tým sehrál v prvním kole tři zápasy, ale průběžné první místo mezi střelci mu nominaci presto přineslo. Pokud se bude chtít udržet dál na výsluní tabulky střelců, bude muset ještě pořádně přidat, jeho konkurenti mají zápas k dobru! 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2015 12:00 do 04.12.2015 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku