SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 27.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Tabulku, po podzimní části s náskokem jedenácti bodů , vede tým ENDECO Zdejcina před týmem Chrustenic. Zdejciňští nemají po jedenácti zápasech ani jednu prohru, desetkrát vyhráli a jednou, na hřišti Vižiny, remizovali výsledkem 0:0 . Druhý tým Chrustenice mají šest výher, dvě remízy a tři prohry, začátkem sezóny se pohybovali kolem poloviny tabulky, ale poté se zvedli a vybojovali si druhé místo. Na třetím místem je tým z Tetína, jejich skóre je šest výher, jedna remíza a čtyři prohry. Dále v tabulce je pořadí takové : Chyňava, Vižina, Všeradice, Liteň a na posledním místě je tým z Osova. Chyňava byla největším rivalem vedoucího týmu Zdejcina, chyňavští ale po několika zápasech svojí sílu ztratili a propadli se až na čtvrté místo. Vižina drží místo v polovině tabulky. Týmy Všeradice a Liteň nejsou s umístěním spokojeni. 

Tým z Osova má pouze jednu výhru, svém remízy a osm proher, hráči se připravují na jarní část, kterou by chtěli zahrát s lepším výsledkem. Nominace do sestavy podzimu nebyla jednoduchá. Podle statistik a ohlasů je největším počtem hráčů v nominaci zastoupen tým Zdejciny.

 

BRANKÁŘ :

Martin Šafránek (Zdejcina)

- brankář týmu ENDECO Zdejcina. V podzimní časti za svá záda pustil pouze devět gólů. I díky němu tým Zdejciny drží prim v tabulce.

 

OBRÁNCI:

Vlastimil Janda (Tetín)

- hráč týmu Tetín. Je velkou oporou svému týmu. Všestranný hráč který odvádí v týmu skvělou práci.

 

Patrik Kroka (Zdejcina)

- původně hrál na pozici záložní ja později začal hrát na postu obránce. Tato pozice mu sedí a odvádí jí skvěle.

 

Jiří Kříž (Chyňava)

- hráč z týmu Chyňava. Svojí obranou hrou odvádí v týmu skvělou práci.

 

Jan Nič (Chrustenice)

- hráč druhého týmu tabulky Chrustenice. V týmu je velkou oporou, na své pozici odvádí skvělou práci. Nominaci do sestavy podzimu si zaslouží.

 

ZÁLOŽNÍCI:

Lukáš Helebrant (Zdejcina)

- záložník a zástupce kapitána týmu ENDECO Zdejcina. Stal se posledním hráčem kola. Jako záložník vstřelil za podzimní část šest branek.

 

Karel Bláha (Tetín)

 - záložník týmu SK a TJ Tetín. Na své postu odvádí výbornou práci. Jeho rychlé nohy a dynamika jsou pro soupeře velmi těžká překážka. Nominaci do sestavy podzimu si zaslouží.

 

Jiří Roll (Zdejcina)

- záložník ze Zdejciny. Je to velmi rychlí hráč, který je v týmu velkou oporou.

 

Martin Micka (Vižina)

- hráč týmu Vižina. Stal se také hráčem kola a nominace do sestavy podzimu je za jeho výkony zasloužená.

 

ÚTOČNÍCI:

David Vokáč (Zdejcina)

- Útočník a kapitán Zdejciny, je nejlepším střelcem podzimní časti, za jedenáct zápasů vstřelil čtrnáct gólů. Čímž výrazně pomohl k prvnímu místu týmu v tabulce.

 

Milan Chovančík (Zdejcina)

- útočník ze Zdejciny. V tabulce střelců je na druhém místě. Během jedenácti zápasů vstřelil osm gólům. V sestavě podzimu nemůže chybět.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.