SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Bylo opravdu hodně složité sestavit ideální sestavu podzimní části sezóny. Vybrat ze čtrnácti kvalitních týmů pouze jedenáct hráčů nebylo vůbec jednoduché, jelikož každý z týmů má ve svých řadách hned několik borců, kteří se na podzim potkali se skvělou formou, stříleli důležité branky, dokázali podržet svůj tým v těžkých situacích, svou bojovností a přístupem strhnout své spoluhráče, zdánlivě ztracený zápas otočit ve svůj prospěch a dokázat tak, že je důležité makat až do závěrečného hvizdu, zkrátka týmoví tahouni, kteří dokázali v důležitých zápasech vzít odpovědnost na svá ramena. My se po konzultaci s jednotlivými trenéry a hráči snažili vybrat opravdu ty nejvýraznější hráče podzimu a tady je výsledek.

 

Brankář

Gottfried Wolf (SK Slavia ČB)

V podzimní části sezóny inkasoval pouze osmkrát a na své konto si připsal celkem deset nul. Těmito statistikami naprosto jednoznačně převyšuje své gólmanské protějšky z ostatních týmů soutěže. 

Trenér Karel Kladenský: Pouze 8 inkasovaných branek a 10 vychytaných nul předurčuje do výběru podzimu Gottfrida Wolfa.

14 utkání, 10 čistých kont

Hráč utkání: 4x

Sestava kola: 2x

Hráč kola: 1x

 

Střední obránce

Miroslav Havelec (SK Čtyři Dvory)

Opora v zadních řadách Čtyráku. Útočníci soupeře to proti němu nikdy nemají lehké, neprohraje snad jediný hlavičkový souboj a to co mu chybí na rychlosti, bohatě nahrazuje svými zkušenostmi a výběrem správného postavení na hrací ploše.

Trenér Robert Čepička: Asi jediný z hráčů, který po celý podzim podával opravdu kvalitní a stabilní výkony.

12 utkání

Hráč utkání: 2x 

Sestava kola: 1x

 

Levý obránce

Antonín Arnold (SK Dobrá Voda)

Jistota v defenzívě vedoucího celku soutěže Dobré Vody. Po celou podzimní část byl pro útočníky tvrdým oříškem. Na své konto si navíc připsal i tři branky. 

Kapitán Jiří Hanousek: V porovnání s minulou sezónou se opravdu o hodně zvednul. 

3 góly

Hráč utkání: 4x

Sestava kola: 1x

 

Pravý obránce

Tomáš Vršitý (SK Slavia České Budějovice)

Rychlonohý pravý bek Slávie, který zvládá podporovat i ofenzívu. Hodně útočníků už si na něm vylámalo 

Trenér Karel Kladenský: Často nenápadný, ale velmi spolehlivý krajní obránce, který si plní úkoly dozadu a navíc se aktivně zapojuje do kombinace nebo i sám nebezpečně vyjíždí.

Hráč utkání: 1x

Sestava kola: 1x

 

Levý záložník

Jan Květoun (TJ Lokomotiva ČB)

V každém zápase jeden z nejaktivnějších hráčů týmu, který své kvalitní výkony podporuje i vysokým nasazením a bojovností. V podzimní části sezóny zaznamenal tři gólové zásahy. 

Spoluhráč Ondřej Zajíček: V záložní řadě svými výkony určitě vyčníval Jan Květoun.

3 góly

Hráč utkání: 2x

Sestava kola: 1x

 

Střední záložník

Přemysl Kukačka (TJ Slavoj Hrdějovice)

Zkušený borec hrající ve středu hrdějovické zálohy, který zásobuje své spoluhráče přihrávkami a vymýšlí spoustu, pro soupeře, nebezpečných akcí. Svým přístupem a bojovností jde příkladem svým spoluhráčům.

Spoluhráč Jakub Novák: Nejpoctivější hráč v týmu, taky nejzkušenější (nejstarší). V každém zápase vybojuje plno míčů a naběhá spousty kilometrů. Je obrovský rozdíl v tom, pokud hrajeme s ním nebo bez něj. 

4 góly

Hráč utkání: 2x

Sestava kola: 2x

Hráč kola: 1x

 

Střední záložník

Petr Novotný (SK Ševětín)

Se sedmi zásahy třetí nejlepší střelec Ševětínu a jeden z hlavních tahounů týmu, který je takřka v každém zápase pro svého soupeře velkým nebezpečím, vytváří a dostává se do spousty šancí.

7 gólů

Hráč utkání: 6x

Sestava kola: 3x

 

Pravý záložník

Jan Rezek (TJ Malše Roudné)

Ostřílený matador a kapitán týmu, který i z pozice stopera dokáže vymýšlet povedené a hlavně nebezpečné akce. Vyniká především svou rozehrávkou a herním přehledem. 

Jakub Vogl spoluhráč: Opora a tahoun týmu. Nevypustí žádný souboj, natož zápas. Pro nás ostatní je vzorem jak na hřišti, tak i v kabině, kde utužuje partu. Je to základní stavební kámen celé sestavy. Díky němu góly dáváme a na druhou stranu i nedostáváme. 

1 gól

Hráč utkání: 2x

Sestava kola: 2x

Hráč kola: 1x

 

Útočník

Jakub Grznárik (FC Velešín)

Nejlepší kanonýr svého týmu a celkově třetí nejlepší střelec soutěže, na svém kontě má devět branek a celkem třikrát se probojoval do sestavy kola. I díky jeho podzimním výkonům nováček soutěže Velešín přezimuje na krásném čtvrtém místě.

9 gólů

Hráč utkání: 6x

Sestava kola: 3x

 

Útočník

Robert Hanzal (SK Dobrá Voda)

Útočník prvního týmu tabulky a současně s osmi góly čtvrtý nejlepší střelec soutěže. V zápase se vždy snaží odevzdat maximum a být pro tým přínosem.

Kapitán Jiří Hanousek: Dal osm gólů, což je hodně slušné, v zápasech se dost snaží a navíc je to i srdcař. 

8 gólů

Hráč utkání: 7x

Sestava kola: 3x

 

Útočník

Radim Novotný (SK Ševětín)

Nejlepší kanonýr podzimní části, který dokázal nastřílet parádních 14 gólů a budí tak značný respekt v zadních řadách svých protivníků. I díky němu to Ševětínu na podzim tak šlapalo. 

Trenér Jiří Orlíček: Nejlepší střelec týmu a soutěže.

14 gólů

Hráč utkání: 6x

Sestava kola 4x

 

Dalšími adepty do sestavy podzimu byli:

Brankář: Václav Sýkora (Bavorovice), František Říha ml. (Kaplice), Lukáš Rešl (Jindřichův Hradec), Ladislav Kuruc (Lokomotiva ČB), Jaroslav Pauer (Dobrá Voda)

Obrana: Miroslav Hanousek (Ševětín), Aleš Matoušek (Ševětín), Matěj Votava (Jindřichův Hradec), Pavel Kamiš (Lokomotiva ČB)

Záloha: Lukáš Kupec (Ševětín), Miroslav Kadlec (Ledenice), Rudolf Weinhard (Větřní)

Útok: Jaroslav Havlíček (Ševětín), Tomáš Tauber (Lokomotiva ČB)

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.