SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Bylo opravdu hodně složité sestavit ideální sestavu podzimní části sezóny. Vybrat ze čtrnácti kvalitních týmů pouze jedenáct hráčů nebylo vůbec jednoduché, jelikož každý z týmů má ve svých řadách hned několik borců, kteří se na podzim potkali se skvělou formou, stříleli důležité branky, dokázali podržet svůj tým v těžkých situacích, svou bojovností a přístupem strhnout své spoluhráče, zdánlivě ztracený zápas otočit ve svůj prospěch a dokázat tak, že je důležité makat až do závěrečného hvizdu, zkrátka týmoví tahouni, kteří dokázali v důležitých zápasech vzít odpovědnost na svá ramena. My se po konzultaci s jednotlivými trenéry a hráči snažili vybrat opravdu ty nejvýraznější hráče podzimu a tady je výsledek.

 

Brankář

Marek Hanus (FK Protivín)

Za čtrnáct podzimních zápasů inkasoval pouze devět branek a na své konto si připsal celkem šest vychytaných nul, není tedy pochyb o tom, že i díky němu a jeho kvalitním výkonům se Protivín vyhřívá na výsluní, kterým je první místo tabulky. 

14 utkání, 6 čistých kont

Hráč utkání: 2x

Sestava kola: 2x

 

Levý obránce

Jakub Novák (TJ Sokol Bernartice)

Jeden z klíčových hráčů v sestavě Bernartic. V podzimní části sezóny zaznamenal celkem šest branek, což z něj činí druhého nejlepšího střelce týmu.

Komentář Jan Šerhant: spolehlivá opora zadních řad - stoper - autor 6 gólů.

6 gólů

Hráč utkání: 4x

Sestava kola: 4x

Hráč kola: 1x

 

Střední obránce

Patrik Vilímek (Sokol Sezimovo Ústí)

Opora a jistota zadních řadách Sezimáku. V podzimní části sezóny se i z pozice stopera dokázal jednou gólově prosadit. 

Aleš Kutner spoluhráč: Patrik Vilímek zvítězil v týmovém hodnocení sezóny, takže si zaslouží i nominaci do sestavy podzimu.

1 gól

Hráč utkání: 1x

 

Pravý obránce

Jan Málek (FC ZVVZ Milevsko)

Klíčový hráč milevské rezervy. Jako správný kapitán je tahounem svého týmu a spoluhráčům jde příkladem svým přístupem, bojovností a nasazením. Na podzim se trefil celkem čtyřikrát.

Trenér Smrčina: Správný kapitán a tahoun týmu.

4 góly

Hráč utkání: 3x

Sestava kola: 2x

 

Levý záložník

Filip Zitta (SK Vacov)

Filip Zitta pálil na podzim ostrými a na své konto si připsal celkem osm branek, což z něj činí nejlepšího střelce týmu. Patří i mezi nejúspěšnější hráče, co se týče titulu hráč utkání, tím se stal celkem šestkrát.

8 gólů

Hráč utkání: 6x

Sestava kola: 2x

 

Střední záložník

Ondřej Chalupa (FK Lažiště)

Nejlepší střelec svého týmu. Podzimní část sezóny ho zastihla v dobré střelecké formě, gólmana v soupeřově brance dokázal překonat celkem osmkrát. 

8 gólů

Hráč utkání: 4x

Sestava kola: 1x

 

Střední záložník

Michal Mišiak (TJ Blatná)

Produktivní blatenský záložník, který v podzimní části stihl šestkrát skórovat, což z něj činí nejlepšího střelce svého týmu. Díky svým výkonům se dvakrát dostal do sestavy kola a jednou se radoval i z titulu Hráč kola. 

6 gólů

Hráč utkání: 3x

Hráč kola: 1x

Sestava kola: 2x

 

Pravý záložník

Jaroslav Volmut (FK Vodňany)

Velmi důležitý článek vodňanského týmu. Svou bojovností a nasazením dokáže v zápase získat spoustu míčů a vyhrát množství soubojů. 

Trenér Hrachovec: V podzimní části nejlepší hráč našeho týmu.

3 góly

Hráč utkání: 3x

 

Útočník

Václav Jelínek (FC DIMMPL Mirovice)

Svůj původní post obránce vyměnil za pozici hrotového útočníka a od té doby střílel jeden gól za druhým. Jeho podzimní střelecké konto se zastavilo na šesti brankách. V závěru sezóny se dvakrát díky svým výkonům dostal do sestavy kola a dvakrát se také radoval z titulu Hráč kola.

6 gólů

Hráč utkání: 4x

Hráč kola: 2x

Sestava kola: 2x

 

Útočník

Pavel Vařil (FK Olympie Týn nad Vltavou)

Na svém střeleckém kontě má celkem deset přesných zásahů, což z něj dělá druhého nejlepšího střelce soutěže. Pro svůj tým je opravdu klíčovým hráčem, který svou bojovností a nasazením mnohdy dokáže strhnout i ostatní hráče. 

Josef Brom spoluhráč: Pavel je suverénně nejlepším střelcem týmu, a to i přesto, že polovinu zápasů odehrál na pozici pravého obránce a až od druhé poloviny podzimu nastupoval v útoku. Ačkoliv se Olympii podzim výsledkově nevydařil, Pavel šel v každém zápase svou bojovností všem příkladem.

10 gólů

Hráč utkání: 5x

Sestava kola: 6x

 

Útočník

Jaromír Vorel (FK Protivín)

Bezkonkurenčně nejlepší střelec soutěže. Na svého pronásledovatele na druhém místě má náskok sedmi branek, celkem jich do sítí soupeřů nasázel sedmnáct. Prvenství mu patří i ve statistice hráčů utkání. Je klíčovým hráčem týmu.

Marek Hanus spoluhráč: Určitě jeden z klíčových hráčů a tahoun týmu.

17 gólů

Hráč utkání: 7x

Sestava kola: 7x

 

Dalšími adepty do sestavy podzimu byli:

Brankář: Tomáš Fučík (Bernartice)

Obrana: Karel Trantina (Bernartice)

Záloha: Patrik Brož (Bernartice), Jakub Plojhar (Týn)

Útok: Adam Rakova (Bernartice), Petr Klejna (Větrovy)

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.