SESTAVA PODZIMU - Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Jedenáctka nejvyšších kvalit šahající za hranice soutěže. Každý post má silného zástupce, který vždycky ví, co má dělat, aby jeho tým vyhrál.  Zkráceně řečeno sestava bez chybičky. V sestavě najdeme nekompromisní střelce, pohodáře, techniky, dříče, hráče se srdcem na správném místě a hráče oddané fotbalu a svému jedinému klubu. Naštěstí pro ostatní týmy, hráči zůstávají svým týmům věrní a ve skutečnosti tuhle mašinu o jedenácti součástkách nikdo nesestrojí. To je na tom to krásné. Síly jsou rovnoměrně rozložený mezi devíti týmy a každý zápas je zajímavý, což my fanoušci rozhodně oceníme.

 

Čižmár Jakub: „Život je jako být fotbalovým brankářem. Nezáleží na tom, kolik střel chytíte, lidi si budou pamatovat vždy. To co nechytíte.“ Jakub Čižmár, brankář s reflexy tygra, se velmi snaží, aby si jeho zákroky lidé zapamatovali, což se mu také daří. Když stojí v brance Jakub, tak se protivníkova šance na gól velmi snižuje. Svůj tým ne jednou podržel a ne jednou hasil chyby svých obránců precizně vypočitatelnými výběhy. Ovšem s obránci podzimní jedenáctky tvoří dokonale neprůstřelné duo. Zaslouženě vydobyté místo v sestavě, které může patřit jen jednomu.

 

Petr Kraus: Stoper z Týmu TJ Potůčky. Dříve útočník nyní obránce. Pravděpodobně by mohl hrát asi všude. Nikdo nemůže říct, kde to Petrovi šlo víc, ovšem post stopera mu sluší. V první části sezóny ostatní v týmu převyšoval svým přehledem na hřišti a technickou výbavou, kterou každý zápas ukazoval.

 

Filip Šolle: Z týmu TJ olympie Hroznětín B. To je obránce, jak má být. Málo koho nechá přes sebe projít. Je důrazný, v soubojích obětavý a neodbytný. Mimo jiné je velmi rychlý, a proto žádný protivník s míčem nezůstane dlouho v klidu.

 

Lukáš Eret: Obránce z Hroznětína. Dalo by se říct, že Lukáš Eret je pravá ruka brankáře, pro kterého udělá takřka všechno. Nejen pro brankáře, ale i pro tým dělá maximum. V každém souboji je důrazný a obětavý, a tím velmi znepříjemňuje prací nepřátelským útočníkům.

 

Ladislav Šimonek: Střední záložník z hor. Přesněji z Nových Hamrů, které přezimují na druhém místě tabulky. Gólový hráč, který táhne svůj tým s odhodláním po zimní pauze nepolevit v počtu střelených branek. Nejlepší střelec ve svém týmu. Takový hráč v nejlepší jedenáctce nesmí chybět.

 

Petr Paluska: V poslední době se velmi blýskl a na hřišti se ukazoval v plné parádě. V jarní části sezóny jsme zaznamenali u Petra veliký pokrok a zlepšení. Díky své píli a dřině, kterou předvádí na trénincích, si našel cestu mezi nejlepší hráče jarní části. Věříme, že mu chuť trénovat a lepšit se zůstane.

 

Antonín Opl: Záložník, kterého si v týmu TJ Počerny velmi pochvalují a cení. Hraje velmi důrazně, jak do předu, tak do zadu a také ví, jak dávat góly. Zároveň je také velmi rychlý, což mu pomáhá v přesunech mezi místy, kde je ho potřeba, vlastně všude.

 

Adrian Bošiak: Hráč menšího vzrůstu, hubenou postavou a tak trochu s křivými nohy to je Adrian Bošiak. Ne každý by na první pohled poznal, že Adrian Bošiak je fotbalista, ovšem na hřišti to je mnohem zřetelnější a jeho protivníci to moc dobře vědí. Je to „motorová myš“, která jezdí 90 minut nahoru dolu. S míčem ví přesně, co má dělat. Je k neuvěření, že Adrian Bošiak rozehrává s maximální přesností. Také moc dobře ví, jak chutná gól, a jak udržet dobrou atmosféru.

 

Tomáš Grim: Nejlepší střelec ve svém týmu TJ Potůčky na kterého je spoleh. V poslední době se Potůčkům moc nedařilo, ale Tomáš Grim si svojí formu udržel a po zimě, až Potůčky ze sebe setřesou svojí smůlu, se Potůčky v čele s Tomášem vrátí do hry. V každém zápase předvádí svojí technickou a fyzickou zdatnost.

 

Jan Kotrla: To je ten z oněch zmiňovaných dříčů v nadpisu, bez kterého se Perninku hraje velmi těžko. Svému týmu pomáhá celých 90 minut hlavně díky své fyzičce, díky které zvládne oběhat velmi rozsáhlý prostor a vybojovat velké množství míčů.

 

Jan Janda: Nenahraditelný útočník v současné době patřící perninskému Sokolu. Má zdravé sebevědomí, které každý útočník potřebuje. Na balónu velmi silný. Rád si obránce vychutnává v soubojích jeden na jednoho, ze kterých často vychází jako vítěz. Díky své rychlosti je vždycky ve správný čas na správném místě.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Hájek 16 85:18 43
2 TJ RZ Abertamy 15 111:12 42
3 TJ Počerny 16 67:19 40
4 SC Stanovice 17 91:34 36
5 TJ "Budoucnost" Otročín 16 29:47 25
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Petr Čečák 27
2 Pavel Tvrdý 23
3 Tomáš Bahleda 23
4 Daniel Klimm 17
5 Václav Klauz 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 62 63,9% 1
2 Radek Hruška 55 53,4% 1
3 Venca Likeš 54 59,3% 0
4 Karel Chovánek 33 55,9% 1
5 Miroslav Liška 10 55,6% 1
Zobrazit celou tabulku