SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

1

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Je dobojováno, je dohráno. Ochozy stadionů osiřely, sítě z branek jsou sundány. Se sestavou podzimu jihlavské III. třídy nyní přichází redaktorský nováček z Bystřice nad Pernštejnem Tomáš Havlík. Do ideální jedenáctky hráčů se nejvíce promítly kvalitní výkony hráčů Červeného Hrádku a Hodic. A také velká gólová potence Romy Jihlava. Protože padalo hodně gólů, vykrystalizovalo rozestavení 3-4-3. Tady jsou ti vybraní.

 

Martin Novák          

Mladý brankář celku Podyjí – Černíč B vyniká svými výbornými reflexy.

 

František Nosek       

Kapitán Červeného Hrádku je správným okresním „zametačem“. „Ač není úplně vysoký, kraluje ve vzduchu a neuhne ze žádného souboje,“ odhaluje pohled z lavičky Radek Jakubec.

 

Petr Kabátek

Neuvěřitelný univerzál Střížova je použitelný na jakémkoliv postu v obraně, záloze i v útoku. ,,Petr zahraje fakt úplně všude. Hodně důležitý hráč,“ říká vedoucí týmu Jiří Marek.

 

Patrik Hartmann     

Moderní bek z Kozlova šlape celý zápas nahoru a dolu. Mezi jeho největší přednosti totiž patří železná kondice. ,, V dnešním fotbale je takto hrající bek potřeba k přečíslování soupeře a tím nám Patrik výrazně pomáhá,“ chválí ho trenér Tomáš Janeček

 

Filip Longauer         

Záložník jihlavské Romy má čich na branky. „Do předu je Filip výborný, ale bohužel nemá vyváženou ofenzivní a defenzivní činnost,“ hodnotí kulantně jeden z fanoušků Romy.

 

Karel Koráb 

Technický středopolař Hodic se nebojí chodit jeden na jednoho. Konec sezony ho zastihl v nebývalé formě a dával hodně gólů.

 

Martin Škrdla          

Hráč Stonařova B sice neodehrál celý podzim, ale o to víc vynikl svým periferním viděním a nezištnými přihrávkami. Na míči je fakt hodně silný.

 

Michal Mlsna           

Kozlovský dispečer standardních situací má zkrátka „ligovou“ kopací techniku.

 

Jiří Svačina   

 

Dejte mu míč a běžte se radovat. Skvěle fyzicky vybavený útočník Červeného Hrádku je  rychlý a silný v osobních soubojích. „Škoda, že už sezona skončila, rozehrál se totiž k velmi kvalitním výkonům,“ lituje Radek Jakubec.

 

Luboš Biskup           

Komplexní útočník Hodic, rychlý a gólový. Když má svůj den, tak je k nezastavení. „Luboš roste ve výborného fotbalistu, ne nadarmo byl na testech v Třešti,“ s touto vsuvkou přichází Jakub Šebesta, hráč Třeště a znalec místních poměrů.

 

Milan Šivák              

Typický hrotový hráč, který využívá práce celého týmu. V zakončení je velmi pohotový. ,,Když nevíme co s míčem, dáme to Milanovi a ten z toho vytvoří branku,“ tvrdí o něm jeho spoluhráči z Romy.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 1. 2016 17:44
Pěkně tady z ničeho nic zmizelo 60% hlasů :)