SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Ideální sestava první poloviny sezony už je na světě. Redaktorce Editě Veselka – Palkovičové do ní nominovali své nejlepší hráče trenéři jednotlivých týmů.

Po zásluze se v sestavě podzimu objevili dva nejlepší střelci III. třídy. Roman Závorka z Nové Vsi u Světlé a sedmnáctibrankový kanonýr Keřkova Adam Kunc. „Překonal gólový rekord za půl sezony,“ odůvodnil rozhodnutí jeho spoluhráč Milan Zvolánek.

 

Do branky by známá fotbalová redaktorka postavila Milana Pešáka z Lípy. „Během čtyř zápasů se propracoval do základu áčka. Navíc chytil tři penalty za béčko a dvě za áčko. Během podzimu vykázal obrovské zlepšení,“ říká trenér lipské rezervy Ondřej Baloun.

Do tříčlenné obranné linie patří David Švanda z Dolního Města. „Má velký přehled, samozřejmě rychlost a hlavně umí vykřižovat nájezdy soupeře,“ vyjmenovává přednosti předseda klubu Pavel Vaňkát. Borovský Marcel Sobotka je dnes už bývalým obráncem. „Teď hraje vepředu, ale je schopný máknout i do obrany. Navíc se mu poslední dobou dařilo  střelecky a umí trestné kopy,“ řekl o spoluhráči David Frühbauer. Posledním do party je malečský Marek Čermák. „Předváděl stabilní výkony bez výkyvů. Navíc má velmi poctivý přístup jak k tréninkům, tak k zápasům,“ chválí ho brankář nováčka soutěže Ondřej Dušek.

 

 

Střed hřiště vyplňuje hned pětice záložníků. Michal Čapek, nejzkušenější hráč chotěbořského céčka, byl pro trenéra Miroslava Ledvinku jasnou volbou. „Předváděl stabilní výkonnost. Navíc byl poctivý v trénincích, i když je to dojíždějící Pražák,“ podotkl s úsměvem chotěbořský kouč. Dalším zkušeným borcem je Lubomír Sobotka, záložník České Bělé. „Odehrál téměř všechny zápasy a hlavně si drží stabilní výkonnost,“ odůvodnil jeho nominaci lodivod Martin Ptáčník. Svého zástupce mezi nejlepší jedenáctkou podzimu mají i Hněvkovice. Předseda klubu zvolil Jiřího Šťastného, který je třetím nejlepším střelcem soutěže. „Má dobrý tah na bránu a dokáže strhnout celý tým,“ dodal Zdeněk Rajdl. Čtvrtým záložníkem do party je Petr Beneš z Věžnice. „Přivedli jsme ho do béčka z Brzkova jako možného střelce. Do kolektivu zapadl výborně, poctivě trénuje, díky čemuž už nakoukl i do áčka. No a na podzim se už konečně rozstřílel a na jaře na něho budeme opět spoléhat,“ řekl trenér béčka David Drahoš. Posledním do středu pole je Rostislav Schafferhans. „Dlouhodobě patří k tahounům týmu. Nechyběl ani v jednom utkání a odehrál nejvíce minut. Za podzim má bilanci tří vstřelených gólů a šesti asistencí. Dříve dával více branek, především když tým hrával na něho. Poslední roky však hraje on pro tým a připravuje hodně šancí pro spoluhráče,“ potvrdil trenér Šlapanova Bohuslav Fiala.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.