SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

V součinnosti s informátory z klubů vybral ideální jedenáctku podzimu redaktor pro IV. třídy Petr Uhlíř, který z pozice hrajícího kouče dal v Havlíčkově Brodě dohromady „céčkový“ Dream Team. Do sestavy podzimu z něj vybral čtyři opory, na skóre druhé Kouty mají ve výběru tři nominované a třetí Ledeč B dva. Většina nejlepších fotbalistů z havlíčkobrodského pralesa v nedávné minulosti hrávala krajský přebor. A to velmi dobře. „Tahle sestava je hodně silná. Vidím v ní samé fotbalové rytíře,“ říká Richard Zeman, šéfredaktor fotbalunas.cz pro Vysočinu. Tak vybírejte, přátelé!

 

 

Stanislav Duben

Na brankářském postu se sešlo nejvíce nominací, často z řad prohrávajících týmů. Přednost ale dostal šéftrenér mládeže KFS Vysočina Stanislav Duben, který jen s jednou rukavicí zmařil nespočet samostatných nájezdů za záda ofenzivně hrajícího brodského céčka a navíc při útočném výletu do Lučice dokázal vstřelit pět gólů za poločas!!

 

Miroslav Fišer

Fotbalový nestor dojíždí do Brodu třikrát týdně vodit míč ze Ždírce nad Doubravou a jeho kondice na prahu „padesátky“ je neuvěřitelná. Na jaře pomohl Slovanu k veteránskému titulu mistra České republiky a v céčku je prakticky jediný, kdo se vrací k vlastní bráně.

 

Michal Procházka

Opora obraných řad týmu z Kamenné Lhoty střílel v minulosti góly i jim zabraňoval pod kopcem v Ledči. Během celého podzimu potvrzoval ve Lhotě své kvality.

 

Pavel Edr

Silný celek z Koutů dostal během podzimu nejméně branek, a tak v obraných řadách ideální  sestavy nemůže chybět Pavel Edr, dlouhá léta spolehlivý stoper tehdy v přeboru obávané Ledče nad Sázavou.

 

Ondřej Martínek

Záložník ledečského béčka podával pravidelně výborné výkony a zaujal i ve vítězném utkání proti Brodu C.

 

Tomáš Dvořák

Také tento fotbalový mozek Koutů rozdával radost v krajském přeboru v dresu ledečských kováků. Vedle fotbalu je Tomáš Dvořák výborný v triatlonu a ve vytrvalostních disciplínách vůbec.

 

Tomáš Tůma
Opora záložní řady brodského céčka hrála během podzimu ve výborné formě. Aby ne, když odchovanec Chotěboře v předminulé sezoně pomohl Slovanu k postupu do divize. Dnes v klubu šéfuje mládeži.

 

František Polák
Hrající legenda světelského céčka, na kterou rádi vzpomínají doma v Dlouhé Vsi, v Pohledu, ale i v Havlíčkově Brodě, se kterým se na jaře stal mistrem republiky hráčů nad čtyřicet let a v roli asistenta trenéra áčku pomohl ke čtvrtému místu v divizi.

 

Roman Němec

Dlouholetý kanonýr z Přibyslavi  střílí na stará kolena góly v Brodě. Na podzim jich dal 13 a k tomu nečekaně nasbíral 40 divizních minut při marodce v áčku. 

 

Jaroslav Novotný

Útočník ledečského béčka je se 17 brankami nejlepší střelec podzimní části soutěže.

 

Kamil Mašek

Exherálecký tahoun v krajském přeboru je společně s Dvořákem nejvýraznější osobností druhých Kout, kam dojíždí o víkendu kopat čtyřku až z Pardubic. Také on běhá maratóny!

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.