SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

V součinnosti s jednotlivými informátory webu fotbalunas.cz pro Vás připravil nejlepší sestavu podzimní části IV. třídy skupiny Petr Uhlíř, který kromě šéfování brodskému céčku asistuje u divizního A-týmu Slovanu. Nominovaných bylo samozřejmě  více než je míst v této jedenáctce.

 

Miroslav Doležán
Mladý brankář první Vísky chytá za kvalitní obranou. Obdržel nejmenší počet branek, a tak mu po právu náleží místo v sestavě podzimu.

 

Zdeněk Bílek

Odchovanec Ždírce, který odváděl výborné služby také ve Starém Ransku, dohrává kariéru v Rozsochatci. Po pauze tam začal znovu hrát za béčko a výborné výkony na hřišti mu přinesly nominaci do sestavy podzimu

 

Michal Sobotka 

Pilíř obraných řad týmu nového týmu Lubas Klub Sport během celé podzimní části potvrzoval své fotbalové kvality.

 

Pavel Bulant
Řízný stoper béčka Štoků hrál dlouhá léta za áčko a v mládí platil za fotbalový talent v Havlíčkově Brodě.

 

Petr Šír 

Odchovanec Starého Ranska se po letech hostování přesunul do Libice natvrdo a té se  přestup vyplácí. Na hřišti podává výborné výkony a již po něm začínají pokukovat i týmy z vyšších soutěží.

 

Michal Houdek 

Středový hráč Vísky se vrátil se z hostování v Jeřišně a ihned se stal oporou týmu, která chystá gólové akce pro vedoucí tým tabulky.

 

Roman Čumpl
Opora záložní řady Lubas Klub Sportu, jehož jméno neodmyslitelně patří k šlapanovskému fotbalu. Lubas Klub hraje ve Šlapanově své domácí zápasy, takže tam rozdává radost dál.

 

Pavel Lacina

Spolu s Houdkem vytvořil diamant středové řady Vísky, která své soupeře přehrává právě díky výborné spolupráci těchto dvou záložníků.

 

Michal Dáňa

Zkušený pilíř záložní řady béčka Štoků, režisér hry, který v případě potřeby vypomáhal i A týmu.

 

Daniel Kufr
Útočník Vísky, asi nejvýraznější osobnost podzimní části skupiny A. Nejen že góly střílí, ale zároveň umí i šance pro spoluhráče připravit.

 

Marek Pecha
Útočník Vepřové občas nastupuje i jako střední záložník. V minulé sezóně se stal nejlepším střelcem soutěže a také po podzimu vede střeleckou tabulku skupiny A.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.  

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.