SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Ideální sestava první poloviny okresního přeboru je na světě. Zástupci klubů do ní nominovali své favority a vypadá následovně.

Kdo v sestavě nesmí chybět? Nejlepší střelec soutěže Martin Venc. Rozsochatecký kanonýr nastřílel 24 branek a byl tak jasnou volbou. „Je to úderný útočník, který nastřílel více jak polovinu branek naše týmu,“ odůvodnil nominaci vedoucí mužstva Karel Jelínek.

 

Do útoku mu přibyli dva parťáci. Oba dva jsou Jakubové. Nejprve zkušenější Hrdlička. Tedy střelec nováčka ze Šmolov. „Má neuvěřitelný herní přehled. Dokáže i z nevýhodné situace vytvořit výhodnou a zaskočit tím soupeře. Pozičně je vždy tam, kde má být a svým důrazem a přesností v zakončení pomáhá vybojovat cenné body pro náš tým. Dokáže podpořit všechny své spoluhráče a vytváří v kabině důležitou dobrou náladu. Je to jeden z našich klíčových hráčů a jsme rádi, že konečně našel fotbalový klub, do kterého patří,“ poslal na jeho adresu slova chvály spoluhráč Martin Horák. Druhým do party je Jakub Vlček z Golčova Jeníkova, který jako dorostenec zapadl do dospělého fotbalu na jedničku a předvedl se jako nadějný střelec. Připsal si hned devět zásahů. „Rychlonohý útočník se vrátil před podzimem z hostování a hned se uvedl jako střelec,“ uvedl Jindřich Běhounek, vedoucí mužstva.

 

Střed hřiště opanuje čtveřice záložníků. Jan Koten mladší z Veselého Žďáru. „Byl to náš gólově nejproduktivnější hráč,“ řekl na adresu svého spoluhráče Lukáš Píbil. Vedle něj by se v ideálním případě postavil Milan Šmíd ze světelského béčka. „Je to naše opora týmu a hlavně dal nejvíce branek,“ přiblížil přínos svého svěřence hrající trenér Martin Vaňkát. Třetím do party je Lukáš Malínský, hráč vedoucího celku rezervy Ždírce nad Doubravou. Ten pronásleduje na čele tabulky střelců rozsochateckého Martina Vence. „Je to náš nejlepší střelec. Tak proto bych volil jeho, ale zároveň s ním by si to jistě zasloužil i Jan Matějka,“ odvětil hrající kouč Tomáš Máša. Čtyřlístek by pak uzavřel okrouhlický David Prášek. „Dařilo se mu na podzim nejen střelecky, ale také herně, tak by si to asi zasloužil on,“ nominoval svého spoluhráče Jiří Matějka.

 

Obranu by měl vyztužit zkušený borec z Lučice, Pavel Nechvátal. „Suverénně to byl náš nejlepší hráč, škoda že se zranil v posledních třech zápasech. Pak to bylo znát,“ pochválil svého svěřence trenér Petr Kuchta starší. Vedle něj by se mohl učit dorostenec Adam Mikulinec, přibyslavský obránce. „Je to ještě dorostenec, když ale za nás odehrál utkání, tak podával stabilní výkony, nedělal chyby a vždy odehrál to, co měl,“ uznal hrající trenér Jiří Stejskal. A dalším je Ondřej Horák zkušený borec z trápícího se Jeřišna. „Když nedá branku on, tak už nikdo,“ řekl kouč Ladislav Mrázek.

 

 

Ten, kdo by měl strážit svatyni, je brankář ždíreckého béčka Radim Fousek.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.