SESTAVA PODZIMU - Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

1

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Do branky se dostal Stanislav Jeřábek (Union Děčín). Defenzivu zastupuje Vlastimil Riedel (Horní Podluží), Jan Řehák (Soběchleby) a Jan Staněk (Benešov n. Pl.). Do zálohy se vešla tato čtveřice - Lukáš Mach (Chlumec), František Guttmann (Chuderov), Karel Kodeš (Soběchleby) a Tomáš Vlasák (Heřmanov). V útoku se objevil Miroslav Betyár (Heřmanov), Dominik Dvořák (Přestanov) a Dalibor Greé (Trmice).

 

Stanislav Jeřábek (Union Děčín) - vedoucí týmu Libor Eichelmann: "Velmi silný při samostatných nájezdech, to je jeho specialita. Na hřišti i v kabině je velmi pozitivní, hráče před sebou si dokáže dirigovat."

Vlastimil Riedel (Čechie Horní Podluží) - trenér Martin Petružálek: "Vlasta je oporou zadních řád s velkou vůlí neprohrát. Na podzim nechyběl ani minutu a odváděl výkony, za které mu musím poděkovat."

Jan Řehák (TJ Soběchleby) - trenér Václav Havlík: "Honzu zdobí spolehlivost a rychlost. Kluk, který nechce prohrát. Měl by na vyšší soutěž, ale je velmi časově vytížený."

Jan Staněk (MSK Benešov n. Pl.) - trenér Jan Polanský: "Honza Staněk před rokem skončil. Je mu 41 let a já ho před sezónou oslovil, aby se vrátil. Nehrál všechny zápasy, ale jednoznačně byl naší defenzivní jedničkou. Velmi zkušený fotbalista."

Lukáš Mach (TJ Chlumec) - trenér Petr Škvor: "Hráč s výbornou fyzickou kondicí, může hrát všude - v záloze, ale i v útoku, nebo ve středu obrany. Jako většina leváků má výbornou střelu, ale je i nadprůměrný hlavičkář. Někdy trošku nedokáže krotit emoce na hřišti, ale jinak výborný kapitán a vůdčí osobnost týmu."

František Guttmann (FK Chuderov) - brankář Luan Bakiu: "Bez Gutiho je Chuderov poloviční. Tvůrce hry. Strašně hodný a pohodový kluk, který v kabině řekne za rok šest slov. Občas vylétne na rozhodčí. Velice kvalitní fotbalista a kamarád."

Karel Kodeš (TJ Soběchleby) - trenér Václav Havlík: "Rozdílový kluk, který má velký vztah k fotbalu. Dokáže v útoku něco vymyslet."

Tomáš Vlasák (TJ Heřmanov) - kapitán Radek Rojko: "Pohodář, technický typ, dobře drží míč. Má výbornou střelu z dálky. Ovšem nebojí se ani přihrát."

Miroslav Betyár (TJ Heřmanov) - kapitán Radek Rojko: "Zde platí podobná charakteristika jako u Tomáše. Míra je navíc výborně rychlostně vybavený."

Dominik Dvořák (TJ Přestanov) - trenér Pavel Plecitý: "Dominik je u nás na hostování z Neštěmic. Je mu teprve 17 let a už je suverénně nejlepším střelcem a velkou oporou našeho celku. 

Dalibor Greé (MSK Trmice) - trenér Pavel Čapoun: "Strhává na sebe půl soupeřovi obrany. Je průbojný, má tah na bránu, je rychlý. Škoda, že v závěru vypadl z formy. Kdyby se tomu tak nestalo, věřím, že máme těch bodů více.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.   

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 12. 2015 16:09
V útoku by se měl objevit Peter Očipka z Unionu Děčín, který branky nejenom střílí, ale na spoustu jich přihrál a jsou na něj pokutové kopy.