SESTAVA PODZIMU - Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 26.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Zdá se téměř nemožné, soutěž, jakou je „sestava kola“, ještě o něco vylepšit. Ouhle a je tu rázem „sestava podzimu“, jenž s sebou přináší mnohem více vypovídající informace o jednotlivých hráčích, pramenících z velkého počtu velmi solidně odehraných utkání. Není tajemstvím, že nominovaní hráči, kteří získají velký počet hlasů, se mohou dostat i do soutěže o „hráče podzimu“. Nutno podotknout, že ve vzduchu visí i hodnotné ceny pro ty nejlepší z nich!

 

Vzhledem k tomu, že jediný oddíl, který má v této sestavě více než jednoho zástupce, je vedoucí Jiřetín, jedná se o velmi různorodou jedenáctku. Nebude vůbec lehké, vybrat si svého favorita, neboť každý z nich má něco do sebe a vyniká vždy v trochu v něčem jiném. Ať už se ohlédneme za nepřekonatelným Danielem Mohrem, zkušeným matadorem Tomášem Novákem, kanonýrem Jaroslavem Vyšohlídem nebo za všemi ostatními, jde nám mráz po zádech, jelikož takové napětí tu ještě nebylo. A vy můžete být u toho a nejen to, máte v rukou osud těchto mužů a jen vy určíte, zda se kvalifikují do bojů o nejlepšího hráče podzimu!

 

B- Daniel Mohr

Dovolím si tvrdit, že za nevídaným bodovým ziskem křečanské Jiskry stojí zejména nově příchozí brankář z Jablonce nad Nisou, Daniel Mohr. Tomuto fenoménovi se podařilo vymazat protivníkovi forvardy celkem třikrát. I když se mu v některých utkáních nepodařilo udržet čisté konto, dováděl i tak své soupeře k nezměrnému zoufalství.

 

David Štefáček (předseda klubu TJ Jiskra Staré Křečany): “Danielovi patří Velké Díky, že byl schopen až z Jablonce dorazit, na všechna naše utkání, pokud mu to zdraví dovolilo. Rádi bychom si ho udrželi i na jaro, neboť jeho perfektní čtení hry ohromně ulehčuje práci našim obráncům. Takovéhoto brankáře, který se umí vymrštit a pokrýt celou šíři brány, jsme vždy potřebovali a byla by velká škoda o něj přijít.„

 

O- Miroslav Hyl

Zkušený obránce, jenž má v kabině boletického Spartaku své místo a svou jednoduchou hrou ulehčuje svým spoluhráčům život. 21 inkasovaných branek a celkově druhé místo (v počtu inkasovaných branek) mluví za všechno.

 

Miloslav Šindelář (aktivně hrající předseda TJ Spartak Boletice) : “Stabilní člen boletické obrany a zároveň vůbec nejzkušenější fotbalista celého celku. Už je natolik zkušený a moc dobře ví, že nekompromisní odkop je mnohem efektivnější než zbytečné mazlení s balonem ve vlastním vápně.„

 

O- Tomáš Novák

Někoho možná překvapí, že Tomáš Novák byl nominován do sestavy jakožto obránce. Přestože vsítil 10 branek a u nespočtu dalších asistoval, byl i důležitým pilířem a mozkem těchlovické defenzivy. Proto byl tento sedminásobný hráč utkání vsazen do nejzazších pozic od soupeřovy brány.

 

Jiří Hýl ml. (člen realizačního týmu FK Český Lev Těchlovice): “Hráč podzimu je jednoznačně těchlovický kapitán Tomáš Novák, který má odkopáno několik sezón v těch nejvyšších ligách a svými zkušenostmi a fotbalovým umem teď rozdává radost na trávnících naší soutěže. Téměř všechny útoky vedou přes tohoto skvělého hráče, který spoustu gólů dal a ještě více gólů připravil svým spoluhráčům. Vyniká ve standardkách ať už obranných či útočných a svým vůdcovským hlasem zároveň stíhá dirigovat i obranu. Je to nepostradatelný článek týmu, který se na těchlovickém hřišti nemusí zase dlouho objevit.„

 

O- Martin Fiala

Zdatný jiřetínský stoper, kterému míč pod nohy rozhodně nepřekáží. Kromě 3 čistých kont má na svědomí také 1 branku, na níž budou soupeři z Jiříkova dlouho vzpomínat. Nelze zapomenout, že Martin Fiala má jednu z největších zásluh na tom, že Jiřetín má nejméně inkasovaných branek v soutěži (celkově 16).

 

Aleš Bláha (člen vedení a kapitán klubu TJ Slovan Jiřetín pod Jedlovou): „Organizátor pevné Jiřetínské obrany. Je nejen výborným a tvrdým obráncem, ale také výborným rozehrávačem útočných akcí. Právě u něj jiřetínská kombinace začíná. Jeho absence byla pro Jiřetín klíčová v Habarticích. Blýskl se parádním sólem přes celé hřiště proti Jiříkovu.“

 

Z- Lukáš Novák

Flexibilní fotbalista, jenž se nezalekne žádného postu. I tak mu nejvíce sedí pozice ofenzivního záložníka, ze které se mu podařilo vsítit celkem 6 branek. Je tak z jedním ze světlých článků mužstva, které se vzchopuje z nepříjemného sestupu.

 

Jaroslav Šulc (předseda klubu FK Mikulášovice):“ V každém možném odehraném utkání odváděl poctivou práci, jak směrem dopředu, tak i zpět. A pro svoji univerzálnost mohl nastoupit na jakémkoliv postu.“

 

Z- František Prokop

Urostlý jiřetínský střední záložník nastupující do každého utkání s ohromným zápalem pro hru. Jeden z hlavních článků sestavy, které se starají o neustálou územní převahu. Aby toho nebylo málo, on sám je se 7 brankami druhým nejlepším střelcem týmu.

 

Aleš Bláha (člen vedení a kapitán klubu TJ Slovan Jiřetín pod Jedlovou):“Motor zálohy. Jiřetínský záložník a největší bojovník týmu. Při své výšce dvou metrů je i velice rychlý. Vyniká výbornou střelou ze střední vzdálenosti. K sedmi gólům přidal i tři přesné nahrávky“.

 

Z- Daniel Šindelář

Kapitán, jak se sluší a patří! To je Daniel Šindelář. Skvělý fotbalista, jenž prošel děčínským nebo i dokonce teplickým mládežnickým fotbalem, z čehož bezpochyby čerpá dodnes. Na svém kontě má celkem 12 branek, což mu prozatím stačí na průběžnou pátou příčku v tabulce střelců.

 

Jan Huk (vedoucí mužstva SK Březiny): “Výborný fotbalista, který nemá v naší sestavě obdoby. Velmi pohyblivý fotbalista obohacen o předvídatelnost s naprostou fotbalovostí. Obrovský přínos pro klub!“

 

Z- David Šolc

Další muž s páskou na správném místě. Tahoun jiříkovského kádru, jemuž se převážně z pozice středního záložníka podařilo vsítit 6 branek a na další spoustě se podílel. Fotbalista s nevídaným fyzickým fondem je vzorem pro většinu jeho spoluhráčů.  

 

Vladimír Škvor (aktivně hrající vedoucí mužstva TJ Spartak Jiříkov): „Svým přístupem k tréninkům i zápasům patří bezesporu k nejlepším našim hráčům a to nejen v tomto období. Vyniká zejména bojovností za jakéhokoli stavu a jde v každém zápase příkladem, nejenom mladším spoluhráčům. Je bezpochyby i významnou a respektovanou osobností, se schopností stmelit kolektiv.“

 

U- Petr Horvát

První z tria nejlepších střelců soutěže a zároveň tria nominovaných útočníků je habartický kanonýr Petr Horvát. Forvardovi se schopností dobrého výběru místa a vytříbené techniky se první části sezóny podařilo v součtu nastřílet úctyhodných 17 branek a ztrácí tak pouhé dvě branky na čelo. 

 

Jiří Mikoláš (vedoucí mužstva TJ Dolní Habartice): “Péťa si dokáže vytvořit kolem sebe volný prostor, jelikož už dopředu ví, kam balón bude směřovat. Dokonce si už uvědomil, že na hřišti není sám a vytváří i brankové příležitosti pro své spoluhráče, za to zaslouží velkou pochvalu.“

 

U- Jakub Šimek

Dlouho předlouho byl Jakub Šimek neobávaným nejlepším střelcem děčínského okresního přeboru, ale bohužel pro něho ho poslední čtyři kola nezastihly v nejlepší formě, a dal tak možnost svým pronásledovatelům. Nicméně 18 branek za 13 kol je po čertech dobrá bilance a on sám moc dobře ví, že se mu střelecké štěstí znovu přilepí na kopačky.

 

Václav Kolman (předseda oddílu TJ SK Markvartice): “Jakub těží ze své neskutečné rychlosti, obratnosti a práce s balónem. Nad některými jeho kousky přestává rozum stát a věřím, že ani on sám někdy netuší, jak své kličky provádí. Byl bych tuze rád, kdyby se nám ho podařilo udržet do konce sezóny.“

 

U- Jaroslav Vyšohlíd

Borec na konec aneb nejlepší střelec podzimu, Jaroslav Vyšohlíd. Samozřejmě nesmí chybět v naší sestavě, do níž se dostal díky neuvěřitelným 19 brankám. Jeho styl by se dal přirovnat k zabijáckému instinktu Davida Lafaty, jelikož i on sám využívá své schopnosti, nalézt si vždy volnou střeleckou pozici.

 

Milan Brynda (vedoucí mužstva SK Plaston Šluknov „B“): „Sice Jarda Vyšohlíd už nemá ve svých letech takovou rychlost, ale na druhou stranu vše dožene bezkonkurenčním výběrem střelecké pozice. Jeho inteligence mu pomáhá v tom, aby se moc nenaběhal a přitom hrál efektivně. Jeho obrovskou zbraní jsou standardní situace, z nichž nastřílel hlavou největší počet branek.“

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.