SESTAVA PODZIMU - Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

2

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Po celý průběh podzimní části sezóny jste mohli hlasovat pro své největší oblíbence v pravidelných sestavách kola, čímž jste vždy trojici nejlepších určili velmi prestižní postavení nejlepších hráčů v kole a tomu nejlepšímu dokonce možnost nabídnout Vám pár svých slov, dojmů a názorů prostřednictvím rozhovoru s naší redakcí. Teď ale posouváme laťku ještě výše. Vybrali jsme totiž nejlepší sestavu celého podzimu, což nám dalo opravdu hodně práce a mnozí dobří museli zůstat těsně za branami naší sestavy, ale teď je tady a Vy můžete hlasovat. Tak neváhejte, zapojte se do hlasování také a sami si vyberte nejlepšího hráče celého první poloviny sezóny. 

 

Tomáš Eliáš (TJ Staré Sedlo) – Vybrat nejlepšího brankáře bylo opravdu velmi těžké. Ve hře byli i jednonásobný vítěz Habr, nebo Košťál z Krásna, ale i další. Nakonec jsme ale vybrali právě Tomáše. Ten vynechal pouze jediné utkání a po zbytek podzimní části sezóny byl opravdu velikou oporou starosedelského týmu. Hned v prvním kole navíc vychytal proti Královskému Poříčí nulu a ani poté nedostával moc branek. Za třináct zápasů dostal jen osmadvacet branek, a to rozhodně není moc. Navíc se jako jediný brankář dokázal prosadit také střelecky ze hry, když dostal balón do sítě přes celé hřiště. Zbylí brankáři, kteří skórovali, totiž potřebovali ke své trefě pokutový kop. A velkou zásluhu má také na skalpech Krásna, ale i Lomnice, či jiných kvalitních týmů.

 

Marek Schildbach (TJ Staré Sedlo) – Další hvězda Starého Sedla, avšak, už poslední. Jen o malý kousek se totiž do sestavy nevešli útočník Makrlík, kterému to letos, jak střílelo, tak i dobře přihrávalo, a ani pevný obránce Malý. Teď ale zpět k Markovi, asi největší opoře celého týmu. Staré Sedlo sází především na velmi silnou a kvalitní obranu, kterou vede společně právě s Malým a jde jim to skvěle. Marek ale navíc vyčnívá také svou chutí hrát také dopředu, a tak nechybí ani u mnoha gólů. Oporou je tak týmu po všech stránkách. A i když k několika zápasům nastoupil, jako útočník, primárně je stále obráncem a se sedmi zásahy vůbec nejlépe střílejícím.

 

Ondřej Pikal (Baník Krásno) – Krásno přes léto přivedlo dva nové hráče a byly to skutečně geniální tahy. Mimo Šeredy totiž přišel také Ondřej Pikal, který se ihned zabydlel v sestavě, jakožto stoper a vůdce krásenské obrany. Daří se mu skvěle, řídí hru Krásna hezky zezadu a skvěle brání. Navíc občas přidá také nějakou tu trefu. Perfektně se v sestavě Baníku zabydlel a i díky němu je nyní Krásno na prvním místě v tabulce.

 

Radim Reismüller (Baník Svatava) – Svatavě se letos nedaří a trápí se u dna tabulky. Ovšem, jestli hledat kvalitního a zkušeného stopera se skvělým přehledem, musíme se poohlédnout přímo tam. Baník sice výsledky nemá, ale nehraje vůbec špatně a trápí ho jedině koncovka. Jeho hru řídí kapitán Reismüller, který pendluje mezi obranou a zálohou. Více ho diváci mohou hledat asi ve středu hřiště, ale my jsme se ho rozhodli využít, jako zkušeného vůdce naší jinak poměrně mladé obrany. Radim je zároveň druhým nejlépe střílejícím hráčem svého týmu a svými zkušenostmi a přehledem posouvá Svatavu rozhodně ještě o level výše.

 

Roman Schlossbauer ml. (Baník Krásno) – Druhý a rozhodně ne poslední hráč z týmu lídra soutěže. Romana jsme nemohli v naší sestavě vynechat. Roman se totiž stal letos už dvakrát nejlepším hráčem kola a jako jediný tak mimo Lukáše Šeredy dokázal své vítězství letos obhájit. Avšak v sestavě se nemohl nikde zabydlet. Ze začátku sezóny ho trápila nemoc a na jeho místě se mezi tím usadil právě Ondřej Pikal. Roman tak pendloval během celého podzimu mezi obranou a útokem, ale kdekoli hrál, vždy tam podal kvalitní výkon. A s pěti zásahy je druhým nejlépe střílejícím obráncem, ale stejně, jako první Schildbach, také on nastřádal své trefy zejména v útoku.

 

Wolfgang Lorenz (Baník Krásno) – A pokračujeme posilami z Baníku Krásno. Už v minulém ročníku byl záložník Lorenz asi největším tahounem Krásna. Letos musel ze své role maličko ustoupit a stále patří mezi největší mozky týmu. Ke konci podzimní části se mu navíc začalo dařit také střelecky, a i když se mu zpočátku v tomto směru tolik nedařilo, beztak patří nyní mezi nejlepších patnáct střelců soutěže. Ale Wolfgangovou doménou nepřestává být zejména přehled ve hře, dobrá klička a skvělá příprava gólů.

 

Robert Schrehart (OSS Lomnice) – Stejně, jako Lorenz, také Robert už letos na titul hvězdy týdne dosáhl. Kapitán Lomnice patří mezi nejlepší hráče Lomnice, ale v týmu je spíše na černou práci a dobrou rozehrávku. Moc branek nestřílí, ale všechny situace řeší s chladnou hlavou, skvěle rozděluje balóny, nebojí se udělat kličku a je to technicky velmi zdatný hráč. Jeho doménou jsou pak hlavně zápasy proti Starému Sedlu, za nějž v minulosti nastupoval, a tak se na ně dokáže speciálně vyhecovat. 

 

Lukáš Šereda (Baník Krásno) – Lukáše už znáte asi všichni. Lukáš je jednoznačně asi nejvýraznější hráč soutěže. V každém zápasu podává perfektní výkony a podařilo se mu skórovat ve všech čtrnácti zápasech. Jeho výhoda je v tom, že se nikdy nesveze se špatným výkonem mužstva a dokáže utkání klidně i sám individuálním výkonem rozhodovat zápasy. Mnoho branek dal způsobem, že zkrátka sebral někde balón, sám se s ním dostal před branku a nekompromisně soupeře prostřelil. Po většinu podzimu byl nejlépe střílejícím hráčem soutěže, ale o tento titul jej nakonec připravila dohrávka Poříčí a Sedla až po odehrání posledního kola. Ne nadarmo se Lukáš hned šestkrát zmocnil titulu o hráče kola.

 

Jan Veselý (OSS Lomnice) – Jan Veselý je jeden z nejvšestrannějších hráčů soutěže. Kamkoli ho postavíte, tam bude vidět. V letošní sezóně pendloval mezi obranou a útokem a na obou pozicích jasně zářil, jak výkonem, tak střeleckým přínosem. A právě proto je Jan s obrovským náskokem třetí nejlépe střílející hráč celé soutěže. Dokáže udělat kličku, vyhrává osobní souboje, dokáže se prosadit a dokáže najít správný prostor. Cizí mu ale není ani přihrávka a Lomnice je velmi ráda, že ho má v týmu. I on totiž z velké části stojí za druhým místem tamního celku.

 

Tomáš Reitmeier (Baník Královské Poříčí) – A když jsme si představili stříbrného a bronzového ze střelecké tabulky, proč bychom si nepředstavili také toho zlatého a nevyužili tak jeho služeb v naší sestavě. Tomáš sice sváděl s Lukášem Šeredou takový střelecký souboj na dálku po celou sezónu, ale vždy byl takovým nenápadným hráčem. Jako tichá myška trochu vyčkával trochu v pozadí a Lukáše předskočil až díky čtyřem zásahům v dohrávce v posledním utkání podzimu. Tomáši se ale rozhodně nepodařilo vstřelit branku v každém utkání, vlastně ba naopak, Tomáš sázel v tomto ohledu spíše na to, že se rozstřílí v jednotlivých zápasech. Takže párkrát sice vůbec neskóroval, ale v dalším zápasu byl zase schopen přidat, čtyři, nebo pět branek, a tak nakonec Šeredu minimálně v podzimní části porazil. 

 

Karel Surový (FK Jindřichovice) – Poslední pozice v naší sestavě patří Karlu Surovýmu, který dostal přednost před Janem Makrlíkem. Karel Surový musel vynechat začátek sezóny a zapojit se o trochu déle. S adaptací neměl žádný problém. Ihned se rozstřílel a už nyní mu patří čtvrtá příčka v tabulce střelců. O jeho kvalitách, chladnokrevnému zakončení a čichu na góly už víme ale všichni. Karel byl jedním z nejlepších hráčů a asi největší hvězdou minulé sezóny. A ani letos nechce zůstávat moc pozadu a kvalitními výkony se ozývá hodně hlasitě. Pro Jindřichovice je nezaplatitelný.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 2. 2016 06:42
A registrovana sekce taky bezi paradne :-D
31. 1. 2016 11:09
bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny - tak hlavne ze my z Krasna, budem mit v tehle sestave ctyri hrace s nejvetsim poctem procent, do finale nepostoupi nikdo, protoze se o ty hlasy navzajem okradame a vyhrajem kulovy, good job :-D :-D