SESTAVA KOLA - 15.kolo Divize C, 2015-2016

Datum kola: 14.11.2015

0

 

Máme tady sestavu posledního podzimního kola, do které se nám tentokrát dostali hráči všech týmů, které dokázaly o něco hrát až do posledních minut zápasu. Bude na vás, kdo bude zvolen hráčem posledního podzimního kola…

 

Jan Šťastný (Trutnov) - Honzův výborný a profesionální výkon byl základním stavebním kamenem venkovní výhry třetího Trutnova v posledním podzimním kole. Udržená nula na živanické půdě, tedy druhého celku soutěže, musí těšit jak každého gólmana, tak i celý tým. Jak se říká: "Tentokráte měl Šťása, samozřejmě za skvělé podpory celého mužstva, zamčeno.

Vojtěch Pavlásek (Dvůr Králové) - Skvělý výkon na postě obránce, premiérový gól v dresu Dvora Králové, jasně předurčili Vojtu do sestavy kola.

Marek Paťha (Admira Praha) - Marek podal výborný výkon proti Letohradu a má velký podíl na jednoznačné výhře svého týmu.

Vlastimil Karal (Olympia) - Vlasta hrál výborně. Celý zápas podporoval útok a jeho defenzivní práce byla bezchybná.

Adam Nágl (Ústí n.O.) - Adam je defenzivní záložník a má v závěru sezóny skvělou formu. Bylo ho opět plné hřiště, byl téměř u všeho. Prodal i svou parádní vlastnost, hru hlavou, kterou rozhodl zápas.

Martin Kilevník (Jaroměř) - Martin se snažil, dřel, vstřelil branku, ale na víc než na jeden bod to nakonec nedalo.

Petr Papoušek (FKP Turnov) - Petr hrál opět výborně. Navíc jeho standardky jsou excelentní. Po jedné jeho standardce vyrovnali hosté na 2:2, aby poté brali druhý bod po penaltovém rozstřelu.

Martin Abrahám (Semily) - Martin odehrál šedesát minut. Dokud byl na hřišti, talk byl tím rozdílovým hráčem zápasu.

Radim Fikejz (Vysoké Mýto) - Radimova aktivita dělala hostům veliké problémy. Vstřelil branku, ale na víc než na remízu to nestačilo.

Robert Farský (Jablonec n.J.) - Překvapivé jméno z Jablonce v útoku. Vynikajícího gólmana Jablonce poslal trenér za odměnu, v závěru zápasu do útoku. Pouhých šest minut pobytu na hřišti mu stačilo ke skórování.

Štěpán Kacafírek (Suchdol) - Štepán sváděl celý zápas neuvěřitelné souboje s domácím Chlebounem. Hlavu měl otlučenou z  obou stran, ale z většiny soubojů vyšel vítězně.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2015 12:00 do 18.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.