SESTAVA KOLA - 14.kolo Divize B, 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

0

Divize B o víkendu pokračovala čtrnáctým kolem, které nabídlo několik zajímavých zápasů a také výkonů jednotlivých hráčů. Kdo zazářil? Máme pro Vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

Lovosice sehrály o víkendu nádherný zápas s Polabanem Nymburk, když se prezentovaly parádními kombinačními akcemi, v nichž měli prsty, respektive nohy, Antonín Holub, Marek Faust a střídající Denis Egrt, který necelých dvacet minut před koncem zápasu našel přesnou přihrávkou Marka Fausta a ten následně jediným a rozhodujícím gólem zápasu vystřelil Lovosicím zasloužené vítězství 1:0. V bráně Nymburku odchytal fantastický zápas brankář Jiří Havránek, který svůj tým podržel několika skvělými zákroky, a nebýt jeho, mohli nymburští prohrát klidně o tři a více branek.

 

Nádherný fotbalové utkání se odehrálo také v Litoměřicích, kde fotbalisté domácího celku těsně porazili v pětigólovém zápase Baník Souš těsně 3:2. Z dresu hostů byl vyhlášen nejlepším hráčem zápasu Václav Štípek, který opět nevstřelil gól, svým výkonem šel ovšem svým spoluhráčům příkladem. Pokud by nás někdo chtěl nařknout, že mu nadržujeme, tak věřte, že tomu tak není a slova trenéra Pavla Koutenského to dokonale povrzují. 

 

Hrajeme velmi slabě a nedůsledně v obranné fázi a jenom přihlížíme, jak si brankář Hanus kazí svůj účet v naší brance. Ve směru dopředu vůbec nepracují krajní hráči a jediným bojovníkem, který snese souboje (a dost bolavé) je kapitán Venca Štípek (podotýkám nedoléčený)," prohlásil po zápase Pavel Koutenský, který navíc upozorňoval své svěřence na skvělý tandem domácích fotbalistů. 

 

„Opětovné zklamání s předvedeným výkonem ve druhém poločase, hráči opět nevzali pokyny z přípravy důsledně a ani upozornění na dva nejlepší hráče Litoměřic (Stožický, Pavlíček) je nepřimělo k bojovnosti, nasazení a hlavně ke splnění úkolů uhlídat strůjce branek domácích, i proto se prosadili oba jmenovaní a byli u všech tří branek," zhodnotil utkání Pavel Koutenský a na závěr jen třeba dodat, že Vít Pavlíček vstřelil dva góly, zatímco Vladislav Stožický jeden. Oba dva hráči odehráli skvělý zápas a obrovskou měrou se podíleli na avizovaném vítězství Litoměric.

 

Dalším zápasem, v němž zazářil více než jeden hráč, bylo utkání mezi Vilémovem a Litvínovem, který si ze hřiště soupeře odvezl všechny tři body po nejtěsnější možné výhře 1:0. V dresu domácího týmu odehrál skvělé utkání Jevgenij Demčenko, který zejména v prvním poločase hýřil pohybem a měl na svědomí několik nebezpečných útoků, zatímco na opačné straně podal skvělý výkon David Batelka a jeho gól ze třetí minuty utkání byl nakonec vítězný.

 

Chomutov v předehrávce 14. kola Divize B již v pátek večer porazil Louny, které až do samotného závěru sahaly po bodu a poté dokonce po třech, jenže svou příležitost nevyužily a vzápětí přišel hned z protiútoku tvrdý trest. Marek Vait v první minutě nastavení skvěle odcentroval z pravé strany a v pokutovém území našel nabíhajícího Patrika Janošíka, který z pozice střídajícího hráče přesnou hlavičkou zamířil do vzdálenějšího pravého rohu brány a stal se hrdinou. Jedenáctku kola uzavírá obránce Rakovníku Miroslav Houška, který sice společně se svými spoluhráči v Libiši 4:2, ale v obraně se zaskvěl několika parádními defenzivními zákroky a svou obětavostí zablokoval několik střel.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.