SESTAVA KOLA - 12.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

0

Předposlední podzimní utkání, předposlední šance vyhlasovat svého zástupce k titulu Hráče kola a tedy i k rozhovoru! Sestavu kola vybíráme ve spolupráci se zástupci jednotlivých oddílů a dostat se do ideální jedenáctky je tak mezi množstvím hráčů velkým úspěchem. Kdo z tohoto objektivně seskládaného výběru ale bude Hráčem kola, to už je jen na vašich hlasech, tak do toho!

Skvělý výkon v bráně jako už několikrát na podzim předvedli lhenický Dvořák, plánský Nováček či frymburský Vítek. My ale sázíme na víkendový výkon Pavla Wudyho z Černé, který byl dle kouče soupeře nejlepším hráčem zápasu - Frymbruské prostě a jednoduše vychytával a moc nechybělo, aby týmu zajistil bodový zisk...

 

Obranu tvoří dvojice z Nemanic - Sviny dokázaly lídra tabulky zatlačit a Nemanice tak v zápase spíše bránily. Bylo tak na obranné čtyřce, zda tlak ustojí. A i díky výkonu předstopera Aleše Motla a krajního beka Stanislava Dubského ml. se to povedlo. Na stoperu je Dušan Račák, který si tyká s výbornou formou a v sestavě kola se umisťuje často.

 

Na kraj zálohy jsme museli ze středu posunout Martina Bednára, ale v takové společnosti by si zde jistě zakopal rád... Lhenický záložník byl nejlepším na hřišti v duelu s Dřítní a vstřelil dva góly, trenér Hodina měl pro jeho výkon jen slova chvály. Střed tvoří hráči, který se zasloužili velkou měrou o to, že dva poslední celky bodovaly. Martin Kordík z Horní Plané vytvořil s Klikem silnou středovou řadu a měl prsty ve všech čtyřech brankách svého celku (rozhodující sám dal)! Představení Martina Maňhala ze Zlivi pak nadchlo kouče Cepáka, právě díky jeho výkonu domácí přehráli Vyšší Brod. Na kraji potřebujeme běhavého hráče, a tím je Aleš Prokop z Krumlova B, který pořádně větral plánskou obranu a byl nejlepším hráčem svého celku.

 

Tomáš Kučera nastřílel hattrick Kameňáku při výhře Sedlece 3:2, víc netřeba dodávat. Stejně tak zajistil týmu Plané tři body Lukáš Balogh, který trefil obě branky svého mužstva a byl i u dalších nebezpečných akcí. Lhenický Roman Iliev nastoupil proti Dřítni až do druhé půle, ale hru znatelně oživil a Dříteňští mu nestačili, domácí po bezbrankové první půli nasázeli čtyři branky, Iliev na jednu přihrával.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.