SESTAVA KOLA - 11.kolo Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

2

11 hráčů, 18 branek! To je počin nejlepší jedenáctky hráčů pro 11. kolo děčínského okresního přeboru. Nejvíce se z nominovaných fotbalistů činil srdcař David Karpíšek, který dovedl Dolní Poustevnu v obecním derby proti Mikulášovicím k nečekanému vítězství a vsítil celkem čtyři branky. Za ním se hned nacházejí všichni tři tříbrankoví útočníci Jakub Šimek z Markvartic, Jaroslav Galata z Jiřetína a Jaroslav Vyšohlíd z Lipové. Nezapomeňme i na obránce, kteří se také střelecky prosadili. Byli jimi například Jan Žebro ze Starých Křečan nebo Martin Fiala zpod Jedlové hory. Tuto sestavu nebyl problém vybrat, ale tvrdým oříškem bude pro vás, čtenáře, zvolit z nich toho nejpřínosnějšího pro svůj tým. Sami jsme zvědavi, jak se s touto výzvou poperete! 

Michal Rajman (brankář FK Březiny)

Jediný brankář, který nemusel v tomto kole tahat ani jednou míč ze své sítě.

 

Miroslav Hyl (obránce TJ Spartak Boletice)

Hráč utkání Boletic proti Verneřicím. Staral se o jádro vzniku převážně všech vzniklých kombinací a vystavil důraznou STOPku všem verneřickým útočným pokusům. 

 

Jan Žebro (obránce TJ Jiskra Staré Křečany)

Jeden volný přímý kop, tři body a je z vás hrdina utkání. Příhoda, o které by mohl Jan Žebro dlouho vyprávět.

 

Martin Fiala (obránce TJ Slovan Jiřetín)

Ani Prokop, ani žádný Materna, ale výborný jiřetínský obránce Martin Fiala, jenž skvělý výkon v utkání proti Jiříkovu korunoval nadpozemským sólem a vstřelenou brankou.

 

David Karpíšek (záložník FK Dolní Poustevna)

Fotbalista, který si úspěch zaslouží asi ze všech nejvíce. Konečně se dočkal. Načasování mu vyšlo perfektně, jelikož vstřelit 4 branky odvěkým rivalům z Mikulášovic...?

 

Adam Heyl (záložník FK Dolní Poustevna)

Jak je mladý, tak je šikovný. I přes jeho mladý věk je mozkem většiny gólových akcí a jeho technika patří k vytříbenějším.

 

Daniel Šindelář (záložník FK Březiny)

Těžké něco o tomto úkazu něco napsat, abych jsem se neopakoval. Snad jen dodat, 3 branky a demolice Krásné Lípy.

 

Jan Svoboda (TJ SK Markvartice)

Nováček naší sestavy předvedl ve Starém Šachově na kraji zálohy neúnavný výkon. Ohodnocení jedničkou by zasloužil jak za ofenzivní činnost, tak i za tu obrannou.

 

Jaroslav Galata (útočník TJ Slovan Jiřetín)

Takový záskok by si představoval asi každý trenér. Jaroslav Galata se zhostil své nové role s bravurou a třemi brankami rozhodně zpříjemnil svému zraněnému spoluhráčovi Páchovi rekonvalescenci.

 

Jakub Šimek (útočník TJ SK Markvartice)

Dal si týdenní pauzu a už je tu zas. Tři branky proti Šachovu mu pomohly získat nejen srdce místních dívek, ale i tři body pro tým.

 

Jaroslav Vyšohlíd (útočník SK Plaston Šluknov "B")

"Když nevíte, co s balónem, hledejte Jardu." Věta, kterou určitě šluknovští fotbalisté neslyší prvně. Ale proč ne? Když to funguje.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 11. 2015 01:09
redakce fotbalunas.cz
Martine, děkujeme za dotaz. V rámci nové registrované sekce bude vše na portálu dostupné komfortně pod jedním přihlášením. Týká se to i přidávání komentářů a ostatních novinek, které budou uvolněny o něco později. Namátkou to bude pro fanoušky zajímavá "Tip liga", hodnocení rozhodčích, nebo možnost poslat přímo redaktorovi třeba fotku ze zápasu, popis sporné / gólové situace atd. Samozřejmostí budou i služby pro fanouška "Kam za fotbalem", sledování oblíbených klubů a mnoho dalšího. Bude to kombinace praktických věcí a zároveň možnosti podílet se dle chuti aktivně na zlepšování obsahu. Registrovaní uživatelé budou mít možnost čerpat pro sebe výhody a ceny od našich partnerů a také podpořit svůj klub. Diskuze rozhodně nabídne už od příštích dní i mnohem více funkcí. Věříme, že všechny novinky po pár počátečních komplikací nakonec oceníte.
8. 11. 2015 18:30
gól mistra Žebra nebyl z přímáku. A proč vůbec byly vymazány všechny předchozí komentáře??