SESTAVA KOLA - 13.kolo Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 01.11.2015

0

Máme tu poslední sestavu kola z podzimní části. O Váš hlas se bude ucházet jedenáctka hráčů, kterou naleznete níže. Hlasujte do středy do 12.00 hodin!

Tomáš Smolík - brankář, Brtnice

Brankář Brtnice sice obdržel tři branky, ale nebýt jeho Brtnice by stěží odvezla z Telče alespoň bod. Smolík předvedl během zápasu několik skvělých zákroků a držel své spoluhráče.

Jiří Hora - obránce, Jamné

Obránce a stálice v jamenské sestavě se podílela na prvním čistém kontě v letošní sezoně poctivým a dobrým výkonem. Hora si s řehledem odpracoval své obranné povinnosti a občasně podpořil i útočné snahy spoluhráčů.

Petr Čermák - obránce, Ždírec

Kapitán Ždírce je opět v sestavě kola a opět to není náhodně. První gól svého celku sám vstřelil, když těžil z hrubky Staré Říše, druhý gól připravil pro Fialu výborně zahraným rohovým kopem.

Leoš Chvátal - obránce, Bítovčice

Matador okresních soutěží opět ukázal, proč je pro Bítovčice velmi cenným hráčem. Do hry naskočil až jako náhradník, ale bylo to znát. V 80. minutě ukázal své zkušenosti a s přehledem poslal hosty do vedení.

Martin Bednařík - obránce, Cejle

Mladší z bratří Bednaříků sice nezažil výsledkově povedený den v Beranově, ale se svým výkonem musel být spokojen. Jeho gól po zidanovce snesl ta nejpřísnější měřítka, navíc ve druhé půlce trefil z dálky břevno.

Luboš Klimeš - záložník, Nadějov

Jeden z Klimešů konečně protrhl střeleckou smůlu Nadějova, a to hned dvakrát. Prosadil se dvakrát v oblasti malého vápna, které je jeho oblíbeným místem. Bohužel jeho dva góly stačily pouze na remízu 2:2.

František Florian - záložník, Stará Říše

Florian patřil k nejlepším hráčům na hřišti v zápase se Ždírcem. Sám jeden gól vstřelil a byl po celý zápas aktivní, nakonec však i jeho dobrý výkon stačil pouze na bod.

Martin Číhal - záložník, Rantířov

Posila z áčka ukázala v zápase s Nadějovem vysokou kvalitu. Vstřelil dvě branky, navíc spoustu šancí neproměnil, a tak ani on bohužel nepřispěl k vhře Rantířova, stačilo to pouze na remízu 2:2.

Martin Křenek - záložník, Velký Beranov

Záložník Beranova se podílel jednou brankou na vydřené vhře nad Cejlí, jeho branka byla o to víc důležitá, jelikož se později ukázala jako branka vítězná.

Filip Toman - útočník, Luka nad Jihlavou

Útočník Luk opět řádil, podobně jako minulý týden měl prsty ve třech brankách. Na jednu nahrával Poláčkovi a dvě sám vstřelil, takže i díky jeho příspěvku se domácí konečně radovali z výhry 4:2.

Dalibor Medvík - útočník, Puklice

Zkušený útočník Puklic ukázal svoji kvalitu v zápase s Bítovčicemi, když se prosadil hned na začátku z přímého kopu. Ani jeho gól však nestačil na výhru. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.