SESTAVA KOLA - 12.kolo Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.10.2015

0

   Ve středu je sice státní svátek, ale vy máte stále možnost ještě hlasovat o nejlepšího hráče uplynulého víkendu. Naše sestava je pestrobarevná a tak neváhejte a pojďte do toho!

     Skvostná útočná dvojice se nám sešla v této sestavě. Oba dva jsou zkušení veteráni a oba patří mezi opory svých týmů. Milan Pacanda drtil drnovickou obranu a zařídil vítězství svého celku, nic na tom nemohla změnit ani neproměněná penalta. To stejné lze říci o Michalu Kašpaříkovi. Dal dvě branky ze tří a stále ukazuje, že patří mezi TO střelce. Poprvé se v sestavě kola objevuje hodějický Michal Skoupý, který hlavně v první části zápasu s Křižanovicemi držel své mužstvo nad vodou. Překonal ho nádhernou střelou až Tomáš Ondráček a tato branka a skvělý výkon ho vynesl do sestavy kola. Letonice vyhrály podruhé v řadě a hned dva její zástupci se objevují v nominaci, Denis Berky a Stanislav Kučera přispěli velkou měrou k exportu bodů z horké radslavické půdy. Vážany také podruhé vyhrály a hned mají zástupce v naší sestavě. Záložník Roman Robeš si to za výkon proti Dědicím zasloužil. Lukáš Doupovec, Tomáš Doležal a Petr Pacula patřili k excelentním hráčům svých celků a neušli naší pozornosti. I oni se ucházejí o triumf krále víkendu.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.