SESTAVA KOLA - 12.kolo Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 25.10.2015

0

Nejvýraznější postavou kola je určitě komořanský střelec Radek Orálek se čtyřmi vstřelenými brankami do sítě bohdalického béčka, ale také výkony jiných hráčů stály určitě za pozornost a docela jistě je naleznete v této sestavě kola. 

 

Facebook - fotbalunas.cz Jihomoravský kraj

V brance Kučerova dlouho držel čisté konto proti favorizovanému béčku Drnovic Jan Kotulán. V mužstvu Rychtářova zaujal svým výkonem Jaroslav Štelc. Nastoupil sice v záloze, ale při nedostatku defenzivních hráčů se mi ze všech středových hráčů nejvíc zamlouval do obrany. V Kučerově s výborným Ivanem Drbalem v bráně držel čisté konto střední obránce Petr Měřínský. Na vítězství svého mužstva se dobrou hrou podílel opatovický František Kučera. V dresu Moravských Málkovic vstřelil dvě branky do sítě Pustiměře Jakub Sedláček. Nejpřísnější měřítka snese také pustiměřský záložník Marek Rozehnal, který poslal již v páté minutě svoje mužstvo do vedení, ale na dobrý výsledek to v Málkovicích nestačilo. Střelecky úspěšný byl také lysovický Ondřej Bačovský v Pačlavicích. Ve stejném utkání poslal rychle svoje mužstvo do vedení pačlavický Jiří Kocourek. S obrovskou chutí si přišel po delší době zahrát za béčko Drnovic Jozef Weber. Jeho povinnosti trenéra druholigové Karviné mu neumožňují pravidelně hrát, ale tentokrát si utkání velmi vychutnal. Zahrál si v jednom mužstvu se svým synem, bylo ho plné hřiště a deset minut před koncem vstřelil vítěznou branku svého mužstva. Uklidňující gól vstřelil na hřišti v Habrovanech chvalkovický Dušan Neckář mladší. No a na závěr čtyřgólový střelec v utkání s Bohdalicemi "B" komořanský Radek Orálek.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.