SESTAVA KOLA - 11.kolo Divize B, 2015-2016

Datum kola: 18.10.2015

0

Divize B o víkendu pokračovala jedenáctým kolem, které nabídlo několik zajímavých zápasů a také výkonů jednotlivých hráčů. Kdo zazářil? Máme pro Vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

Záložník Karel Kodeš o víkendu vstřelil dva góly a pomohl k hladkému vítězství Litvínova na hřišti Loun 3:0, zatímco v utkání mezi Úvaly a Vilémovem zazářilo hráčů hned několik. V dresu Úval zazářil skvělými zákroky brankář Václav Marek a udržel čisté konto, skvělé utkání odehrál také záložník Marek Barták, který necelých pět minut před koncem prvního poločasu vstřelit gól a upravil výsledek na konečných 2:0. Vilémov sice prohrál, Karel Kaňkovský a Milan Soukup však odehráli velice slušné utkání a oba měli na svědomí několik slibných příležitostí, ty však pochytal již jmenovaný brankář Marek.

 

V zápase mezi Meteorem Praha a Tatranem Rakovník zazářil obránce Jan Běhounek, který se navíc již po necelých šesti minutách gólově prosadil a poslal domácí tým do vedení. Rakovník sice dokázal rychle odpověď, utkání ale nakonec prohrál vysoko 5:1. Z výhry v domácím prostředí se radoval také Baník Souš, o jehož výhře rozhodl střídající Elmir Nuhič, který přišel na hřiště po necelé hodině hry a devatenáct minut před koncem poslal svůj tým do vedení 1:0. Deset minut na to se poté prosadil Da Silva a Baník Souš zvítězil nad Horními Měcholupami 2:0.

 

Polaban Nymburk dokázal před vlastním publikem udolat v jedenáctém kole Divize B vedoucí Kladno. Velkou zásluhu na tom měli Michal Bohdan, který vstřelil dva góly, a útočník Matěj Peterka. Druhý jmenovaný hráč sehrál velice důležitou roli, Kladno totiž v posledních sekundách zápasů vedlo na hřišti Nymburka 3:2, Peterka ale dokázal vyrovnat doslova za pět minut dvanáct na 3:3 a domácí dotáhli zápas do pokutových kopů, v nichž nakonec byli úspěšnější a mohli se radovat po dramatickém průběhu utkání z vítězství 4:3.

 

Na samotný závěr si představíme dva obránce, kteří o víkendu také podali skvělé výkony, jeden z nich k tomu ale přidal vysokou nádstavbu. Jakub Pícha z Lovosic odehrál ve středu obrany velice slušné utkání a společně se svými spoluhráči se mohl radovat z těsného vítězství Lovosic nad Neratovicemi 2:1, zatímco Ivan Baratynskij v zápase mezi Litoměřicemi a Libiší hattrick a pomohl k hladké výhře hostujícího týmu 5:2, přičemž první gól vstřelil již v první minutě utkání.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.