SESTAVA KOLA - 10.kolo Divize B, 2015-2016

Datum kola: 11.10.2015

0

Divize B o víkendu pokračovala desátým kolem, které nabídlo několik zajímavých zápasů a také výkonů jednotlivých hráčů. Kdo zazářil? Máme pro Vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

Brankář Petr Švarc o víkendu podržel Louny na hřišti Libiše několika skvělými zákroky, ačkoliv to na bodový zisk nakonec nestačilo. O osudu utkání nakonec rozhodla jediná branka, kterou jedenáct minut před koncem vstřelil aktivní obránce Ivan Baratynskyj a stal se hrdinou Libiše, které vstřelil cenné tři body. 

 

Litvínov jedenáct minut před koncem zápasu smazal v domácím utkání s Meteorem Praha jednobrankový náskok a sahal po bodu, jenže pouhých pět minut, než se prosadil po dvaceti minutách pobytu na hřišti střídající záložník Daniel Dvořák a rychle vrátil svému týmu zpět ztracené vedení. Meteor Praha zásluhou bleskové reakce v podání Daniela Dvořáka zvítězil v Litvínově 2:1.

 

Tatran Rakovník o víkendu přivítal na svém hřišti Úvaly a krátce po přestávce se dostal do problému, když dobře hrající Karel Mančál vybojoval penaltu, kterou v padesáté minutě proměnil Petr Němeček. Domácí po inkasovaném gólu zvýšili obrátky a zásluhou střelce Michala Lesniaka se dočkali vyrovnávacího gólu, který padl šestnáct minut před koncem a o osudu utkání musely rozhodnout pokutové kopy, v nichž byl úspěšnější Tatran.

 

Český Brod zavítal v rámci desátého kola Divize B do Vilémova, kde odehrál fantastické utkání Zdeněk Šmejkal, který dvěmi góly a jednou asistencí přispěl k vysoké výhře svého týmu 5:0. Chomutov již v pátek přivítal na svém hřišti Baník Souš, proti kterému zazářil obránce David Zahradník, nejen, že vstřelil krásný gól, ale navíc k němu přidal dvě asistence. Dobrý výkon podal také Marek Vait, který v poslední minutě upravil výsledek na konečných 4:0.

 

Obránce Václav Kalina a záložník Marek Tóth o víkendu stáli u důležitého vítězství Kladna, které ve šlágru kola porazilo na svém hřišti Lovosice 2:0 a usadilo se na čele tabulky Divize B. Kalina navíc okořenil svůj výkon necelých deset minut před koncem prvního poločasu gólem, kterým pojistil vítězství svého týmu a zarezervoval si místo v nejlepší jedenáctce.

 

Do doplnění jedenáctky 10. kola Divize B už zbývá zvolit jen jednoho hráče, kterým je útočník Josef Kozák. Někdo by mohl namítat, co dělá v sestavě kola, když nedokázal vstřelit gól, jenže byl to právě on, kdo táhl útoky Neratovic-Byškovic a dostával se do slibných příležitostí či je vytvářel pro své spoluhráče. Bohužel ale domácí vsítili pouze jednu branku z vítězství se radovaly Litoměřice, proti kterým se zkrátka Neratovicím nedaří a prokletí po třetí porážce v řadě se stejným soupeřem pokračuje.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.