SESTAVA KOLA - 10.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 11.10.2015

0

Je tady opět pondělí a to znamená, že vám opět přinášíme tradiční sestavu kola. Také desáté kolo bylo plné extra výkonů, vybrali jsme proto tvůrce jedenácti z nich, které můžete podpořit svými hlasy. Pro jednotlivé hráče můžete hlasovat až do středečního poledne!

 

Jakub Kozlík - Pačejovský brankář se opět vyznamenal, tentokrát v zápase s Žichovicemi, kdy svůj tým několikrát podržel. Když mohl ve 43. minutě Beneš pojistit vedení domácích, Kozlík jeho šanci zlikvidoval. Bránu hostí hájil i ve druhé půli, kdy se Žichovice dostaly do řady gólových příležitostí.

 

Jiří Moravec - brankář Nýrka je druhým výjimečným brankářem, kterému se v desátém kole dařilo. Nechceme vás připravit o šanci hlasovat pro oba výkony nominovaných brankářů, a tak jej nominujeme do sestavy kola za jeho jedinečný zákrok v první půli zápasu se Stříbrem, kdy uhájil branku hostí z Nýrska a chytil pokutový kop.

 

Robert Beneš - a do třetice všeho dobrého.... žichovický hráč, který se celý týden před zápasem s Pačejovem připravoval a těšil na pozici v útoku, ale nakonec musel zaskočit za zraněného Landu a Fiřta, byl blízko vychytané nule a nakonec díky němu Žichovice letos poprvé uspěly v penaltách.

 

Rudolf Květoň – hráč Horažďovic, který v zápase s Rakovou nejen v desáté minutě otevřel skóre, ale hned o tři minuty později vedení hostí podtrhl a naladil tak Horažďovice na vítěznou bodovou vlnu.

 

Martin Paukner – hráč Horní Břízy, který hlídal v zápase se Žihlí defenzivu, sám se gólově prosadil v šestadvacáté minutě, kdy dával druhý gól hostující Břízy.

 

Jan Bulín – hráč Žihle, který se v zápase s Horní Břízou postavil na post stopera a dokázal hasit největší ohrožení domácí branky, zhatil díky svému výkonu několik soupeřových akcí.

 

Jiří Dolejš – kapitán Mochtína, který v zápase s Kralovicemi hrál stopera, následně se představil v útoku, bojoval za celý tým a odvedl jednoznačně nejlepší výkon na place.

 

Jan Bureš – hráč Košutky, který v zápase se Kdyní srovnal v sedmasedmdesáté minutě skóre na 1:1.

 

Martin Klement – křimický hráč, který předvedl na place v rámci desátého kola skvělý výkon, v zápase s Nepomukem otevřel v devětadvacáté minutě skóre a v osmapadesáté minutě navýšil vedení domácího celku.

 

Jaroslav Silovský – hráč Rakové, který v zápase s Horažďovicemi zakončil hned dvakrát. Nejprve v první půli snížil náskok hostí ve čtyřiatřicáté minutě a následně zakončil úspěšně i ve druhé půli v devětasedmdesáté minutě. Byl tak jediným skutečně úspěšným střelcem Rakové.

 

Tomáš Bůžek – hráč Stříbra se stal jediným úspěšným střelcem v zápase s Nýrskem. Nejprve v osmasedmdesáté minutě otevřel skóre a poslal domácí celek do vedení, následně se prosadil znovu v šestaosmdesáté minutě a vedení domácích a zároveň konečné skóre upravil na 2:0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.