SESTAVA KOLA - 9.kolo Divize B, 2015-2016

Datum kola: 04.10.2015

0

Divize B o víkendu pokračovala devátým kolem, které nabídlo několik zajímavých zápasů a také výkonů jednotlivých hráčů. Kdo zazářil? Máme pro Vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

Tomáš Svoboda se v domácím zápase proti Chomutovu blýskl nádherným gólem, když to v devadesáté minutě vzal jako správný kapitán na sebe a po úvolnění mezi čtyřmi protihráči zamířil nádhernou technickou střelou zpoza šestnáctky přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu. Byl to gól velice důležitý, protože znamenal těsnou výhru Nymburka v zápase o "šest bodů" 2:1.

 

Neuvěřitelný zápas se odehrál v Praze, kde tamní Meteor přestřílel v nádherném střetnutí bohatém na góly Louny 8:2. Velkou podíl na vysoké výhře domácího týmu měli Lukáš Horváth a Jakub Běhounek, kteří oba dva vstřelili dva góly. Na opačné straně se blýskl dvěma góly také Luboš Koubek, jehož skvělý výkon byl umocněn tím, že po hodině hry přišel na hřiště jako střídající hráč a avizované dva góly vstřelil během pouhých pěti minut po necelých dvanácti minutách pobytu na hřišti.

 

Marek Tóth zazářil v dresu Kladna, když v úvodu obou poločasu vstřelil gól a dvěma brankami zařídil výhru svého týmu na hřišti Litoměřic. Z domácího týmu odehrál výborný zápas Vít Pavlíček, který se během zápasu dostal do několika příležitostí a v závěru prvního poločasu dokázal na první gól Marka Tótha odpověď a vyrovnat na 1:1. Kladno se zásluhou dobrého druhého poločasu nakonec radovalo z vítězství 3:1.

 

Jevgenij Demčenko je dalším střídajícím hráčem, který během uplynulého víkendu vstřelil dva góly. Jevgenij Demčenko přišel v zápase proti Baníku Souš na hřiště krátce po výkopu druhého poločasu, když ve dvapadesáté minutě nahradil Karla Kaňkovského a jeho přítomnost nebyla příliš znát, sedm minut před koncem ale vstřelil úvodní gól, kterým rozhodl o vítězství Vilémova, a za necelých 120 sekund ho ještě sám zpečetil. Vilémov dobyl zásluhou dvojitého zásahu Demčenka hřiště Baníku Souš a zvítězil 2:0.

 

A zápasu mezi Baníkem Souš a Vilémovem ještě zůstaneme. Velký podíl na vítězství hostujícího celku měli také brankář Martin Vaňák, který se zaskvěl několika skvělými zákroky a navíc udržel čisté konto, a Zdeněk Buryánek, jenž své spoluhráče zásobil přesnými přihrávkami a hned několik z nich mohlo být gólových, kdyby je jeho spoluhráči dokázali zužitkovat. Navzdory špatnému výsledku odehrál v dresu Baníku Petr Ihracký, který si musel plnit své defenzivní povinnosti v obraně, ale také zvládal vyrážet směrem vpřed a dostával se do zajímavých brankových příležitostí.

 

Skvělý zápas o víkendu odehrál obránce Tomáš Bubeníček, který společně se svými spoluhráči nedovolil Horním Měcholopům ani jednou skóroval a navíc sám pět minut před koncem prvního poločasu vstřelil gól, který rozhodl o nejtěsnější možné výhře Lovosic 1:0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.