SESTAVA KOLA - 7.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 03.10.2015

0

Je za námi 7. kolo III. třídy skupiny A a po něm nemůžu chybět tradiční sestava kola. Do sestavy se znovu dostala řada hráčů, kteří nastupují více na defenzivních postech a proto jsme museli rozložením improvizovat. Pro svého favorita nezapomeňte hlasovat do středy do 12:00!

V nejlepší jedenáctce je na postu brankáře Miroslav Lomský z Černého Dubu. Ten svůj tým podržel zejména ve druhém poločase, když musel několikrát zakročit proti houževnatým hráčům z Koloděj. I díky jeho výkonu slavil Černý Dub druhou podzimní výhru.

 

V čtyřčlenné obraně se na kraji obrany nachází Radek Hauser z Černého Dubu. Kovaný záložník nastoupil tentokrát ve stoperské dvojici a dvěma přesnými trefami se podílel na výhře svého týmu. Stoperskou dvojici tvoří spoluhráči a zároveň sourozenci z TJ Sokol Chrášťany Petr a Václav Machovi. Nestárnoucí bratrská dvojice předvedla zejména ve druhém poločase bezchybný výkon na hřišti Lipí a eliminovala jakoukoli snahu domácích útočníků. Kvarteto obránců uzavírá další stoper Jan Hála z TJ Sokol Žabovřesky, který na půdě Týna podal exceletní výkon, díky kterému si jeho tým odvezl bod a čisté konto a dobře odvedou defenzivní práci.

 

V záložní řadě začneme u Martina Svobody z TJ Sokol Lipí. Ten patřil k nejlepším hráčům na hřišti a byl zároveň jediným střelcem svého týmu. Tentokrát to, ale na tři body nestačilo. V posledních týdnech se daří nejen týmů z Úsilného, ale i Jakubu Čadovi. Ten svými dvěma góly otočil v první půli vývoj zápasu a i díky jeho výkonu si nováček soutěže připsal první venkovní výhru. Dalším dvougólovým střelcem víkendu byl Jiří Klika z Dolního Bukovska. Defenzivní hráč nováčka soutěže v závěru zápasu zavelel k obratu skóre proti Dívčicím. V dresu Úsilného se velmi dobře vedlo i Danielu Vařákovi. Ten sice do utkání na půdě Mokrého naskočil, až po půl hodině hry za zraněného Bezděku, ale devět minut před koncem zápasu vstřelil vítěznout branku svého týmu. Záložní pětku uzavírá Michal Šálený z FK Olympie Týn nad Vltavou B. Záložník týnského béčka začal zápas netradičně na levém kraji obrany, kde velmi aktivně podporoval domácí ofenzivu. V druhém poločase, už posunul na svůj obvykly post na kraj zálohy, kde odvedl opět solidní práci.

 

Osamocen na hrotu zůstal Jiří Matoušek z TJ Dolní Bukovsko. V hektickém závěru proti Dívčicím rozhodl utkání v poslední minutě zápasu a pro Bukovsko vystřelil velmi důležité tři body.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.