SESTAVA KOLA - 7.kolo Divize B, 2015-2016

Datum kola: 20.09.2015

0

Divize B o víkendu pokračovala sedmým kolem, které nabídlo několik zajímavých zápasů a také výkonů jednotlivých hráčů. Kdo zazářil? Máme pro Vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

Záložník Michal Klesa společně se svými spoluhráči v prvním poločase nemohl prolomit bránu skvěle chytajícího brankáře Petra Švarce, o přestávce však Český Brod své střelecké trápení ukončil a po závěrečném hvizdu se mohl radovat z vítězství 3:1. Michal Klesa byl po celý zápas velice aktivní a kromě přesných přihrávek se prezentoval také několika nebezpečnými střelami, žádná z nich ale gólem neskončila, vzhledem k výsledku to však Klesu nemusí příliš trápit.

 

Baník Souš v derby o Mostecko přehrál Litvínov vysoko 6:2 a velký podíl na tom měl kanonýr Václav Štípek, který se blýskl dvěma góly. Dvě branky mohl vstřelit také Elmir Nuhič, ačkoliv se mu to ale nepodařilo, alespoň jednou skórovat dokázal a skvělým výkonem přispěl k vysoké výhře svého týmu.

 

Lovosice v domácím prostředí jasně přehrály Vilémov, kterému před domácími fanoušky nedaly šanci a zvítězily rozdílem třídy 3:0. Domácí se prezentovali nádherným fotbalem, za který by se nemusely stydět ani přední evropské kluby. Tomáš Bubeníček, Richard Veverka a Karel Kratochvíl vymýšleli nádherné kombinační akce, které vedly ke třem nádherným brankám.

 

Útočník Petr Tichý odehrál v dresu Litoměřic skvělý zápas a dvěma góly přispěl k hladké výhře svého týmu 3:0. Na opačné v dresu Chomutova odehrál dobré střetnutí Petr Nový, bohužel pro jeho tým a jeho spoluhráče ale hostům nebylo přáno vstřelit gól.

 

Václav Vorasický odehrál proti Horním Měcholupům skvělý zápas, a přestože svou první šanci nevyužil, z té druhé už se prosadil a zahájil obrat svého týmu. Skvělou práci odvedl Josef Kozák, který byl u obou brankových situací a při té druhé přesně přihrál na gól Jiřímu Chrdlemu, který vystřelil Neratovicím tři body a dovršil skvělý obrat.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.