SESTAVA KOLA - 5.kolo Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 19.09.2015

0

5. kolo děčínského okresního přeboru je za námi a za oponou už se připravují jména fotbalistů, kteří ve svých zápasech předvedli výkon, díky jemuž vyčnívali z řad všedních vystoupeních ostatních hráčů. Pochopitelně vždy je těžké, vybrat jen těch 11 nejlepších, jelikož se vám nabízí možných adeptů na TOP11 minimálně 3 krát více. V dnešní sestavě zde máme dva hattrickové pány, kteří byli hlavními aktéry debaklu Verneřic v Mikulášovicích, jimiý jsou kapitán Radek Vichterey a vždy připravený střelec Lukáš Novák. Dalšími zvučným jménem je už známý jiřetínský útočník Radek Pácha, jenž bude opět usilovat o vítězné vavříny. A co vy? Máte svého jiného favorita? Neváhejte a přesvědčte ostatní, že zrovna on si tuto poctu zaslouží! To znamená, hlasujte!

Daniel Mohr (brankář TJ Jiskra Staré Křečany)

Nejenom jediné víkendové čisté konto ho vyneslo na post nejlepšího brankáře 5. kola, ale také jeho markantní pomoc svým spoluhráčům, díky které tvrdě vybojovali důležité 3 body.

 

Radek Vichterey (obránce FK Mikulášovice)

Specialista na všechny pozice, při niž míč stojí, ukázal, zač toho je loket a nastartoval mikulášovickou kanonádu.

 

David Dvořák (obránce TJ Jiskra Staré Křečany)

Bylo velmi složité, najít někoho, kdo by přesně symbolizoval oddanou bojovnost Jiskry v utkání proti Březinám, ale věřím, že jsem ho našel a vítězoslavně ho představuji v naši nejlepší jedenáctce.

 

Vladimír Soukup (obránce FK Dolní Poustevna)

Vladimír Soukup byl jeden z mála obránců v zápase proti Markvarticím, jenž byl schopný alespoň trochu přibrzdit rychlonohého útočníka Jakuba Šimka.

 

Pavel Svoboda (záložník SK Plaston Šluknov "B")

Měl velmi složitý úkol, ubránit silnou středovou hru rozjetého Jiřetína a jeho úkol splnil na jedničku. Jeho trenér bez většího váhání poukázal na jeho jméno, a protože to bylo zrovna ve vypjatém šlágru kola, není pochyb o jeho nominaci.

 

Aleš Bláha (záložník TJ Slovan Jiřetín pod Jedlovou)

Tento univerzální player se konečně dočkal branky, kterou si určitě za své výkony v minulých zápasech zasloužil a svou povedenou technickou střelou nepřekvapil pouze zírajícího Jenku.

 

Miloslav Šindelář (záložník TJ Spartak Boletice nad Labem)

Byl skoro u všech branek Spartaku v utkání proti Krásné Lípě a stal se hlavním pilířem výborně sehrané boletické zálohy.

 

Lukáš Novák (záložník FK Mikulášovice)

Ofenzivní záložník s velkým O znovu potvrdil, jaký má čich na branky a svými třemi góly zdůraznil Verneřický debakl.

 

Marek Šolc (útočník TJ Spartak Jiříkov)

Tento talentovaný mladý útočník způsobil, že Starý Šachov, velmi netradičně, musel zkousnout hořkou pilulku v podobě vysoké domácí prohry, kterou bych se rovněž nebál nazvat debaklem.

 

Vilém Hájek (útočník FK Dolní Poustevna)

Stoprocentně využil nefungující markvartické defenzivy a s trochou štěstí se mu podařilo vsítit dvě slepené branky, které sehrály důležitou roli v následujícím průbehu hry.

 

Radek Pácha (útočník TJ Slovan Jiřetín pod Jedlovou)

Naší jedenáctku zakončuje útočník, jehož vytříbená technika je postrachem pro každou obranu. Šluknovský obránce Jaroslav Kulhavý může být velmi věrohodným svědkem a dosvědčit tak Páchovu nepolapitelnost.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.