SESTAVA KOLA - 7.kolo MSFL , 2015-2016

Datum kola: 20.09.2015

0

 Hlasujte pro svého oblíbence v tradičním hlasování o hráče kola!!!

V bráně si vysloužil svoje místo Radek Petr. Pomohl Kroměříži nad nevyzpytatelnám nováčkem z Otrokovic, který má od začátku sezony velmi doboru formu.

V obraně se nachazí defenzivní hráč MFK Vítkovice Ondřej Cverna. Dalším je další hráč Kríměříže Radovan Budín, svojí brankou po rohovém kopu rozhodl o zápas. Posledním v obraně je také hráč, který svoji brankou rozhodl o výhře svého týmu a taktéž po rohovém kopu. Je jím Martin Sus Z Prostějova.

V záloze nalezneme čtyři hráče. Eduard Smejkal už jednou v sestavě kola byl a taktéž hlasování vyhrál. Tetnto hráč Velkého Meziříčí si stále však udržuje výbornou formu a nezbývalo nám nic jiného, než jej do sestavy kola dát znovu. Dal dvě branky a jeho tým zvítězil nad rezervou ligového Slovácka 3:0. Dalším je Lukáš Lahodný. Tento střední záložním MFK Vyškov si již několik zápasů udržuje skvělou formu a dominuje záloze Vyškova. Pavel Dostál pomohl brankou urvat aspoň bod z horké mohelnické půdy. Posledním hráčem v záloze je hráč Otrokovic Tomáš Mazouch. Jeho gol zdramatizoval utkání s Kroměříží. Na srovnání skore to však nestačilo.

Do útoku se vystříleli tito hráči. Hulínský Václav Ondřejka střelil branku proti Vyškovu. Vítkovický Zbyněk Musiol střelil dokonce dvě branky proti Líšni a ta se stále neodlepila od posledního místav tabulce. Posledním je mladý Jakub Yunis, tento kmenový hráč Sigmy Olomouc, který je momentálně na hostování v Mohelnici ukazuje svůj čich na branky také v MSFL. Zajistil svému týmu aspoň bod proti Hlučínu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.