SESTAVA KOLA - 5.kolo Divize D, 2015-2016

Datum kola: 06.09.2015

0

V 5. kole třikrát vyhráli domácí, dvakrát hosté a padly tři remízy. To umožnilo, aby každý z týmů, který bodoval měl v sestavě kola jednoho borce. Opět byl problém s obránci, tak hrajeme systém 3:4:3 s tím, že krajní záložník Kozlovic Lukáš Kaďorek byl posunut na krajního obránce.

V brance je poprvé v sezoně Jindřich Skočdopole, který chytil dvě vyložené šance hráčům Pelhřimova a to umožnilo Pplné vyhrát 1:0. V obraně je Přemysl Fousek, jeden z nejnebezpečnějších hráčů Blanska v zápase s Bystřicí, který svůj výkon okořenil vyrovnávacím gólem. Ve středu obrany je stoper Staré Říše, která odehrála utkání na jednu branku proti Šumperku. Vlevo je již zmiňovaný Lukáš Kaďorek, který měl několik dobrých momentů, ze kterých mohly Kozlovice navýšit vedení a tak o něj v závěru nepřijít. V záloze je Roman Švarc, který se trenérovi Tasovic nejvíce líbil právě v zápase proti Kozlovicím. Společně s ním tam jsou dva sobotní soupeři a to Tomáš Polách z Hodonína a David Pavelka z Přerova. Oba patřili mezi nejlepší hráče svých týmů a oba asistovali u gólů svých týmů. Tomáš Polách Pavlačkovi a David Pavelka vlastnímu gólu Víška. Jediný gólový záložník je Jan Tuhý z Havlíčkova Brodu, který svůj dobrý výkon podtrhl jediným gólem zápasu. V útoku jsou střelci dva, dalo by se říci, že tradiční střelci Petr Malata z Rosic a Radek Kolouch ze Ždírce. Oba dali tentokrát jeden gól, který znamenal vyrovnání, respektive tečku za gólovým účtem svého týmu. V minulé sezóně stoper Bystřice Jaromír Chocholáč si to v útoku užívá. Na Vrchovině rozhodl, v Blansku sice gól nedal, ale trenérovi Bysřice se jeho výkon opět velmi líbil. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.