SESTAVA KOLA - 5.kolo Divize B, 2015-2016

Datum kola: 05.09.2015

0

Se začátkem nového týdne přichází na řadu vyhlášení nejlepší jedenáctky uplynulého 5. kola Divize B, které o víkendu přinesl několik zajímavých zápasů a také výkonů jednotlivých hráčů. Do sestavy kola bylo kromě brankáře nominováno pět obránců, tři záložníci a dva útočníci. Hlasování končí ve středu v pravé poledne. Kdo se stane hráčem kola?

Horní Měcholupy v domácím prostředí po penaltovém rozstřelu udolaly Libiš a obrovskou zásluhu na tom měl brankář Ondřej Čáp, který předvedl několik famózních zákroků a dvacet minut před koncem dokonce dokázal zneškodnit pokutový kop hostujícího Tomáše Petra, který mohl být v sestavě kola, jenže špatně kopnutou penaltu svůj výkon poslal dolů. Místo útočníka Petra si vysloužil z týmu Libiše místo v nejlepší jedenáctce Jiří Kabyl, který z pozice obránce podporoval ofenzivní snažení svého týmu a mohl si připsat asistenci nebo dokonce gól sám vstřelit. Ačkoliv se mu to nepodařilo, z pozice obránce předvedl skvělý výkon.

 

Baník Souš na svém hřišti vyzval Meteor Praha, který rozhodl dvougolový střelec Václav Štípek. Útočník Baníku Souš se po přestávce zaskvěl dvěma góly hlavou, když si dvakrát skvěle naběhl na vynikající centry svých spoluhráčů z pravého křídla. Ze strany hostů byl do sestavy kola nominován Antonín Hrdina, ačkoliv se hrdinou nakonec nestal. Hrdina během zápasu několikrát ukázal fanouškům svou skvělou technickou vybavenost a kdyby hosté měli trochu pověstného štěstí v koncovce mohl sám skórovat a nebo si připsat asistenci. Dalším hráčem, který zazářil je vysoký obránce Petr Johana, který pomáhal rozbíjet nebezpečné útoky Meteoru Praha a velkou měrou se zasloužil o to, že domácí udrželi čisté konto.

 

Ačkoliv Litvínov prohrál na hřišti Losovic 3:1, za svůj výkon se vůbec nemusí stydět. Naopak, hosté se prezentovali pohledným ofenzivním fotbalem, zejména potom v prvním poločase, jenže domácí dokázali dvakrát udeřit po bleskově sehraných protiútocích, které rozhodly o osudu utkání. Obránci Jiří Bujnovský a Michal Khaur hýřili skvělým pohybem a nepřetržitě se zapojovali do základní útočných akcí, které Litvínov tahal většinou po křídlech. Oba toho hodně naběhali a u postranní čáry neúnavně běhali směrem do útoku a poté zase rychle zpět. Zejména Jiří Bujnovský v prvním poločase předváděl neskutečné sprinty po pravém křídle a kdyby hosté měli trochu štěstí v koncovce, po jeho nebezpečných centrech mohli vstřelit gól.

 

Z Losovic se přesouváme k zápasu mezi Neratovicemi-Byškovicemi a Vilémovem, který nabídl velkou fotbalovou bitvu. Domácí fotbalisté od osmnácté minutě prohrávali těsně 1:0 a po přestávce se usilovně snažili vyrovnat, jenže gól dlouho ne a ne přijít. Neratovice-Byškovice nakonec zachránil třináct minut před koncem obránce Radek Šulc, který si na vzdálenější tyči naběhl na centr Josefa Kozáka a přesnou hlavičkou vyrovnal na 1:1. Gól Radka Šulce znamenal pokutové kopy, v nichž domácí propadli a Vilémov vyhrál na penalty 4:1.

 

V utkání mezi Litoměřicemi a Tatranem Rako Rakovníkem se odehrálo vše podstatné během prvního poločasu, když domácí fotbalisté dokázali odpovědět na rychle inkasovaný gól, po čtvrthodině hry ale udeřil Michal Lesniak a rozhodl o výhře Rakovníku, kterou těsně před přestávkou ještě zpečetil Petr Kučera. Michal Lesniak nebyl do sestavy kola nominován jen kvůli tomu, že vstřelil vítězný gól, ale především proti, že byl hnacím motorem hostujícího týmu. Michal Lesniak hýřil pohybem a své spoluhráče zásobil přesnými přihrávkami.


To nejlepší nakonec. Zápas mezi Českým Brodem a Úvaly nabídl neuvěřitelných jedenáct gólů, z nichž devět vstřelili domácí fotbalisté a po závěrečném hvizdu se radovali z vysokého vítězství 9:3. Diváky dvěma góly pobavil útočník Českého Brodu Michal Klesa, který se během prvního poločasu dvakrát prosadil v rozmezí pouhých 14 minut, zatímco na opačné straně hřiště zmírnil drtivou porážku po přestávce dvěma góly Petr Němeček. Záložník Úval se nejprve prosadil ve 49. minuty z penalty a čtrnáct minut před koncem poté ze hry.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.