SESTAVA KOLA - 5.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 06.09.2015

0

Je tady pondělí a to znamená, že vám opět přinášíme vaší oblíbenou sestavu kola. Pro vaše pohodlí jsme prodloužili možnost hlasování, svého favorita tak můžete nově podpořit až do středečního poledne! Tak neváhejte, i v pátém kole nebyla o extra výkony nouze! 

 

Vladimír Horáček – Gólman Kdyně jak jediný v pátém kole udržel čisté konto a dopomohl svému týmu k dalšímu vítězství a poposkočení na již šestou příčku.

 

David Dolanský – Hráč Nýrska naskočil do zápasu ve druhé půli s jasným úkolem, rozhodnout. A to se také povedlo, svou střelou z devětaosmdesáté minuty rozsekl napínavý duel.

 

Josef Nauš – Útočné laděný fotbalista Horažďovic rozdával v Pačejově finální přihrávky, po jeho centrech jeho tým nejprve srovnal a následně i rozhodl těžké utkání a derby.

 

Michal Baran – Nepomucký záložník rozhodl duel proti Chodskému Újezdu, když po centru do vápna se obtočil kolem svého strážce a zamířil přesně k tyči.

 

Jan Purkar – Forvard Kralovic nejprve připravil vedoucí trefu zápasu pro svého spoluhráče, následně v závěru i celý duel rozhodl.

 

Martin Klement – Svojí brankou zajistil Křimicím alespoň penaltový rozstřel. Čtvrtá letošní trefa pro tohoto hráče.

 

Robert Beneš – Hráč Žichovic rozhodl duel proti Rakové ranou pod břevno. V minulém kole zase svém týmu zajistil bod ve Stříbře.  

 

Petr Stoilov – Forvard Černic s bohatými zkušenostmi i ze zahraničí na půdě lídra povedenou střelou dal svému týmu naději na body.

 

Zbyněk Smolík – Záložník Mochtína rozhodl duel proti Horní Bříze. Nejprve vyslal svého spoluhráče krásnou kolmicí do sóla, vítěznou branku následně sám vstřelil.

 

Pavel Chval – Útočník Chodského Újezda dvěma brankami v závěru pořádně zamotal zdánlivě rozhodnuté utkání v Nepomuku. Od začátku ligy se prosadil již sedmkrát.

 

Tomáš Florus – Záložník Stříbra otevřel skóre na půdě Křimic a dopomohl tak svému mančaftu k vítězství. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.