SESTAVA KOLA - 4.kolo Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 30.08.2015

0

     Kdyby mělo národní mužstvo v kvalifikaci na Euro problémy, tak se stačí podívat na naší sestavu. Jsou tam excelentní střelci. Proto je sestava postavena hodně útočně. Zajímavé by bylo, kdyby se všichni skutečně potkali na hřišti, jak by to vypadalo. V každém případě nám v tomto kole padalo hodně branek a bylo se na co dívat. Nominaci na nejlepšího hráče máte níže a je na vás, kdo bude osloven k rozhovoru. Ještě ve středu před obědem můžete poslat hlas svému favoritovi.

 

Milan Řepka je rousínovský mág mezi tyčemi opět čaroval. V důležitých momentech podržel své mužstvo a to se mohlo nakonec radovat z vítězství.

Matěj Černý měl svůj den v zápase s Ivančicemi. Skvěle bránil a navíc vsítil dvě branky, čímž svůj výkon ještě zvýraznil.

Rousínovská obrana v čele s brankářem Řepkou udržela nulu. V její řadě se pohyboval i Martin Pupp a neunikl naší pozornosti.

Bystrc zválcovala Jevišovice. K čistému kontu pomohl i kapitán týmu Martin Urbánek. Jeho bezchybný výkon si zasloužil naší nominaci.

Lukáš Čambal nepomohl Lanžhotu k vítězství, ale favorizovanému Bzenci nasázel dvě branky a byl to on, kdo dlouho držel naděje Lanžhota na bodový zisk.

Jan Stara, ač mlád, patří do inventáře boskovické kopané. Proti Ivančicím odstartoval cestu za vítězstvím skvělým centrem a po celý průběh zápasu byl trvalým nebezpečím pro svého soupeře.

Libor Škodík byl motorem záložní řady svého celku v zápase s Lanžhota. Svůj výkon okořenil brankou.

Moravský Krumlov porazil neoblíbeného soupeře hlavně díku dvěma trefám Vojtěcha Řezáče, ke kterým přidal i skvostný výkon na hrací ploše. Nominace je zde zcela oprávněná.

Nikolas Burčík vyslal tři střely na braku Ráječka a všechny skončili v síti. Tomu se říká produktivita, kterou může závidět i Messi.

Bystrc neměla v Jevišovicích sebemenší potíže i díky třem zásahům Filipa Musila. Brankami jen podtrhl své předešlé dobré výkony.

Vrátil se z dovolené a hned řádil. Martin Sehnal v první půli zápasu s Bohunicemi trestal nekompromisně chyby v zadních řadách soupeře. K vítězství to sice nevedlo, ale k naší nominaci ano. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.