Máme mladý tým, který může hrát pospolu ještě hodně dlouho, vidí sílu Dolního Benešova Ondřej Adamík

Hráčem třetího kola MSFL se stal Ondřej Adamík, který působí v týmu nováčka soutěže z Dolního Benešova, který vyhrál 3:0 v Hulíně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Můžete nám představit vaši dosavadní kariéru?
S fotbalem jsem začal asi v pěti letech v Dolním Benešově. Prošel jsem tady žákovskými kategoriemi. Potom následovalo čtyřleté hostování v Opavě. Při přechodu do U19 se nám změnil trenér, který se mnou nepočítal, tak jsem se vrátil zpět do Benešova.
Překvapila vás něčím MSFL?
Myslím, že mě osobně moc nepřekvapila, protože už jsem měl párkrát nakročeno do třetiligového Hlučína, se kterým jsem absolvoval několik příprav, ale vždy z tohoto angažmá sešlo, ať už ze zdravotních či jiných důvodů.
Jak byste srovnal MSFL s divizí?
Myslím si, že není moc velký rozdíl mezi týmy ze spodní části tabulky MSFL a předními týmy divize. Pak jsou tam však také týmy, které jsou svou kvalitou na vyšší úrovni.
S jakým cílem jde do letošní sezony Dolní Benešov?
Já osobně nemám rád, když se dává za cíl záchrana v soutěži. Podle mého názoru jsme si v prvních třech kolech dokázali, že hrát se dá s každým. Samozřejmě se budeme snažit dostat v tabulce co nejvýš.
Nikdo asi nečekal, že v Hulíně vyhrajete takovým rozdílem. Jak jste tento zápas viděl vy?
Myslím, že ani my sami jsme nečekali, že by to mohlo dopadnout výsledkově až takhle dobře. Zápas to byl zpočátku vyrovnaný, přežili jsme šance Hulina a pak jsme sami udeřili. Do poločasu jsme měli ještě další možnosti skóre navýšit. A když byl těsně před koncem poločasu vyloučen domácí stoper a my dali hned zkraje druhé půle gól na 2:0, věřil jsem, že už zápas v klidu dohrajeme. Což se potvrdilo a získali jsme cenné tři body.
V čem vidíte sílu vašeho týmu?
Síla našeho týmu je především v tom, že je velmi mladý a můžeme spolu hrát ještě několik sezon. Nemáme sice tolik zkušeností, ale ty získáváme každým zápasem. Navíc si myslím, že je v týmu super parta a pohoda, která se přenesla z loňské sezóny.
Jaké jsou vaše fotbalové cíle?
Samozřejmě zahrát si co nejvyšší soutěž. Ale po tom, co jsem si zažil se svými koleny jsem rád za každý zzpas, a za to, že můžu hrát MSFL.
Kdo je pro vás favoritem MSFL a kdo naopak bude hrát o sestup?
Těžko soudit. Hodně silný je podle mě Uničov, Velké Meziříčí a Líšeň. Ale uvidíme. A boj o sestup? Věřím, že se nebude týkat nás. A myslím, že velké problémy s udržením v soutěži bude mít Valašské Meziříčí. Ale je před námi teprve čtvrté kolo, tak uvidíme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.