ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 12.kolo Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Jan Soupír - útočník Chudenic. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Co říkáš na to, že tě fanoušci zvolili hráčem kola?
Potěší to, ale je to týmová práce a štěstí.
2) V prvním kole si předvedl slušnou střeleckou formu, čekal si takový vstup do sezony, jak od mužstva, tak od sebe samotného?
Čekal jsem, nebo spíš my všichni, že Janovice jsou silný a dobrý tým. Vstup do sezony nám každoročně moc nejde. Celý tým jezdil po zadku a naštěstí to vyšlo na jedničku. A střelecký vstup? Tak cítím se dobře. Kdybych nedostával dobré míče, tak góly taky nebudou. A dva přímáky trefený, za to jsem rád. Minulou sezonu jsem trefil snad dva a teď dva hned na začátku, to potěšilo.
3) Máš nějaký recept na to, jak střílet branky?
Recept na střílení gólů? To mě moc nenapadá co říct. Asi jen to, že první myšlenka je nejlepší a hlavně nedělat si moc hlavu. Když to nevyjde, tak musím makat dál.
4) Už rok hrajete nejvyšší okresní soutěž, jaký máš z této soutěže pocit?
Dobrý. Týmy proti nám jsou kvalitní. První rok byl základ udržet se po postupu a nakonec z toho byl střed tabulky, takže krása. Kdyby tomu bylo tak i letos, taky by to nebylo špatné, ale každý nás už zná, takže to bude těžký. Ale nemáme slabý tým a zlepšujeme se. I postupu bych se nebránil. (Dodal s úsměvem)
5) V čem vidíš největší rozdíly mezi okresním přeborem a III. třídou?
Největší rozdíl asi v tom, že v okresu je každý fotbalista. Většinu kluků znám, jsou staří jako já, všichni chtějí hrát a jsou sportovci. Tým dělá hodně. Ve III. třídě už není taková ta kvalita a rychlost jako tady.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.