ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Vojtěch Šustr z FK SK Polanka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Vyhrál jste hlasování o hráče kola. Věděl jste o své nominaci?
O nominaci jsem nevěděl, až v průběhu týdne, někdy ve středu mi o ní řekli kamarádi a spoluhráči.
Sledujete náš server fotbalunas.cz?
Občas se zde podívám na rozhovory a výsledky v různých soutěžích.
S jakými ambicemi jste přišel do FK SK Polanky letos v létě a popř. jaké ambice máte jako tým v nové sezoně?
Co se týká mě, tak já mám ambice vždy ty nejvyšší, chtěl bych vyhrávat co nejvíce zápasů a pohybovat se v horních patrech tabulky. To samé cítím z mého nového týmy, který dle mého názoru má na to, aby bojoval o nejvyšší patra v tabulce.
Popište nám svou fotbalovou kariéru
Začínal jsem jako benjamínek ve Vítkovicích a ve 13 letech jsem se přesunul do Baníku Ostrava, kde jsem prošel všemi kategoriemi, až do mužů, během té doby jsem byl rovněž reprezentantem U16 - U19 (odehráno asi 30 utkání v národním týmu). V 19 letech jsem si bohužel přivodil zranění kolene a musel jsem na operaci. Během následujících tří let jsem absolvoval ještě další tři operace. Tím se má kariéra prakticky zastavila, až do doby, kdy jsem se objevil v nižší soutěži v Rakousku. Po návratu do ČR jsem působil v Krnově a Bruntálu (divize a kraj). Nyní působím v Polance a jsem blíž domovu, práci a rodině což jsou aktuálně mé priority.
Máte nějaký předzápasový rituál?
Žádný tradiční rituál nemám
Preferujete blondýnky nebo brunety?
Jelikož je má manželka blondýnka, nemůžu říct nic jiného než samozřejmě blondýnky (smích)
Co děláte ve volném čase?
Volný čas trávím se svou manželkou, kdy rádi cestujeme a poznáváme nové místa. Dále se věnuji mladým nadějným sportovcům a pomáhám jim v jejich sportovním růstu a sám mam rád různé sportovní aktivity.
Kdybyste si měl vybrat raději ve vysokých teplotách nebo v nízkých (zimních) teplotách?
Při fotbalových zápasech mám rád radši chladnější deštivé počasí, ale samozřejmě při volných dnech mam rád když je venku hezky.
Váš oblíbený fotbalový klub a hráč?
Líbí se mě herní styl jakým se poslední roky prezentuje Borussia Dortmund. A oblíbeného hráče, nějakého konkretního nemám, ale libí se mě hlavně hráči typu Pavla Nedvěda.
Kdo je podle vás největším aspirantem na postup z krajského přeboru v letošní sezoně?
Myslím, že letošní KP bude velmi vyrovnaný, oproti loňské sezóně, kde jsme si to v Bruntále po dobu celé sezóny rozdávali o postup pouze s Heřmanicemi a Dětmarovicemi a byl jsme my tři jasnými aspiranty v boji o postup. Tím, že nakonec postoupili všechny tři týmy do Divize, tak letos jasný aspirant na postup není.
A na sestup?
To samé jako u předchozí otázky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.