Z ostatních týmů je pro mě nejlepší Josef Král a Roman Iliev, nejhezčí gól proti Zdíkovu byla střela ze třiceti metrů, říká hráč kola a nejlepší střelec soutěže Milan Glazunov

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal Milan Glazunov – FC Westra Sousedovice, který vstřelil o víkendu osm gólů. Nyní vám s ním přinášíme rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v naší anketě. V zápase proti Zdíkovu jste vstřelil neskutečných osm gólů, povedlo se vám někdy vstřelit tolik gólů třeba už v mládežnických mužstev? Zkuste nám popsat alespoň jeden nejhezčí. A jestli si vzpomenete, tak na kolik gólů jste ještě přihrál?
V dospělém fotbale a ani v tom mládežnickém se mně nikdy nepovedlo vstřelit tolik gólů. Góly padly po pěkných akcích, ale pro mě byla nejhezčí střela z cca 30 metrů. Tuhle sezónu většina mých střel z větší vzdálenosti končila totiž vysoko nad brankou.
Jak jste se cítil před zápasem a kolik jste si před začátkem myslel, že to skončí, určitě jste nečekal, že Zdíkovu nasázíte celkem 17 fíků…
Cítil jsem se fajn, jednalo se o poslední zápas a po něm byla naplánovaná dokopná, která se vyvedla parádně. Jelikož týden před naším zápasem Zdíkov remízoval se Čkyní, nevěděli jsme co úplně očekávat. Úvodní minuty hry nás však uklidnili a hráli jsme již to co jsme potřebovali.
V zápase jste zahrávali ještě tři penalty a dvě proměnil váš brankář Šilhan, neříkali vám spoluhráči ať jdete nějakou taky kopnout? Nebo už vám to stačilo? Před rokem jsem dělal rozhovor s vaším brankářem a říkal, že ještě žádný gól nedal, tak se mu to konečně splnilo.
Na penalty je u nás předem určený Filip Duba, ale vyšel vstříc přání spoluhráčů a nechal Jardu kopat všechny penalty v zápase. Věřím, že kdyby je kopal všechny by proměnil a skončil mezi střelci na třetím místě.
Jak jste spokojen se sezónou a s umístěním, letos máte 56 bodů, o 5 více než v minulém ročníku navíc jste vstřelili o 25 gólů více, takže třetí místo o skóre je asi uspokojivé?
S tím, že jsme získali více bodů a nastříleli i více branek spokojeni můžeme být, ale kdybychom zbytečně nerozdávali některé body mohlo být ještě lépe.
Kdy vám začíná příprava a už máte naplánované nějaké přáteláky?
Příprava nám začíná 17. 7. a již máme nasmlouvané přátelské utkání. Vím, že určitě hrajeme s Katovicemi, Osekem a Blatnou.
Váš brácha Tomáš nám před rokem prozradil, že se věnuje cyklistice a rybolovu, čemu se věnujete mimo fotbal vy?
Hlavně rodině a s tou jsou spojeny veškeré mé další aktivity.
Jaká je vaše dosavadní fotbalová kariéra, kde všude jste hrál?
SK Strakonice 1908 (1989–2001), FK Horažďovice (2001–2002), FC Westra Sousedovice (2003–2006), SK Strakonice 1908 (jaro 2007), FC Westra Sousedovice (2007–2010), SK Strakonice 1908 (2011–2012), FC Westra Sousedovice (2013–)
Na podzim jste byl s 11 zásahy nejlepším střelcem soutěže, na jaře jste přidal dalších 15 a s 26 góly jste nejlepším střelcem celého ročníku, jak jste tedy s tímto spokojen, dával jste si před sezónou nějakou metu? (Jen pro informaci z I.B tříd v Jihočeském kraji dal pouze Jiří Bican (TJ Putim) ze skupiny C více gólů, ale pouze o 1 gól.)
Vzhledem k tomu jsem si jako hlavní metu dal vydržet co nejvíce zápasů zdraví. To, že jsem dal tolik gólů je jen díky spoluhráčům, kteří dokáží připravit skvělé přihrávky a z těch se dá lehce těžit. Ale výsledek, kolik jsem dal gólů je i pro mě překvapením.
Zkuste nám prozradit, kteří tři hráči v soutěži jsou pro vás těmi nejlepšími?
Určitě bych vyjmenoval některé své spoluhráče, ale z ostatních týmů určitě Krále a Ilieva.
Mini dotazník Milana Glazunova:
Největší srdcař v týmu?
Pro mě jsou to všichni kluci z našeho týmu, kteří ho reprezentují a bojují za něj na hřišti.
Hráč s nejtvrdší střelou v týmu?
Můj brácha Tomáš Glazunov a Jan Hrach.
Nejzkušenější hráč v týmu?
Bez pochyb je to Jirka Benedikt, který neustále potvrzuje vysokou výkonnost.
Nejrychlejší hráč v týmu?
V současné době Jan Hrach.
Kdo zvládne za večer vypít nejvíce piv?
Trenér (úsměv)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.