ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 26.kolo Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2017-2018

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 26. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Vítězem se stal hráč TJ Sušice Ondřej Skrbek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáš na to, že tě fanoušci zvolili hráčem kola?
"Sám jsem z toho byl překvapený, protože se svojí hrou jsem nebyl spokojen. Docházely mi síly už v 60. minutě, což asi bylo dáno i počasím."
V Sušici si byl brán za velkého tvrďáka. Je to pro tebe pozitivní, že tě lidé tak berou?
"Tak tohle mi rozhodně lichotí. Snažím se nikdy neuhnout a vyburcovat tím spoluhráče k důrazu a bojovnosti. Někdy to vyjde, někdy ne."
Co říkáš na situaci A-týmu, jehož si součástí?
"Je mi z toho dost smutno, když si vezmeme, že 2 sezóny zpět se tu hrála divize. Asi to bylo dáno odchody a omlazením mužstva. Na pozicích, kde máme mít zkušený hráče nám hrají dorostenci, už z toho cítím, že je něco špatně.
Vidíš nějaké možnosti, jak by se nastalá situace v klubu dala zlepšit?
"Upřímně teď přesně ani nevím, co se bude hrát za soutěž, kolik zůstane lidí a jestli například trenér bude dále pokračovat. (Sušice bude hrát I.A třídu a trenér Janda u týmu zůstává). Ale rozhodně bych se snažil tým stmelit dohromady v jakékoliv sestavě. Jelikož mi to škola nedovoluje, tak už toho nejsem součástí týmu tolik jako dřív a je mi to líto, snad to bude brzy lepší."

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.