KAREL KRÁSA - Nyní jsem se vrátil na místo činu

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Fotbalový univerzál, který s Fulnekem trénoval už během podzimní části, kdy se zotavoval po operaci kolene, které si přivodil na konci svého angažmá ve Vítkově. Hráčem klubu z Fulneku se ale stal až teprve před startem jarní části letošního ročníku. Do Fulneku přišel z Vítkova ve kterém byl hlavním strůjcem Vítkovského tažení posledních pěti let. Nyní zapadl do fulnecké rodiny a svými poctivými výkony patří k oporám Kovářovy družiny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře. Co jsi říkal na svou nominaci a jak ses o ni dozvěděl?
Ještě jednou děkuji všem za hlasy. O nominaci jsem se dozvěděl z Vašeho webu, který sledují praktický každý den. Je to super propagace nižších soutěží.
Pojďme vás poslední zápas proti Pustějovu. Vyhráli jste 6 : 0, takže podle výsledku jasná záležitost. Jak jsi, ale zápas viděl ty?
Podle výsledku jasná záležitost ale není tomu tak. První poločas byl z naší strany, dá se říct hrozný. V kabině jsme si něco řekli - od trenéra dostali pokyny, které máme plnit a ve druhém poločase začali excelovat a soupeř se po prvních dvou gólech rozsypal a mi přidali krásné branky.
Jaká bude příprava na další sezónu čeká vás postup do 1.A. jaké jsou vaše očekávání?
Příprava bude hrozně krátká. Odehrajeme tak 3-4 přípravné zápasy a proběhne krátké soustředění. A očekávání? Máme výborný tým, takže bych se nebál říct, že bysme mohli skončit 1.
Proti kterému soupeři se vám letos hrálo nejlíp, a naopak nejhůř?
Nejlíp se mi hrálo asi proti Hukvaldům a nejhůře asi proti soupeřům, který k nám přijel zaparkovat autobus před svou bránu.
Tuto sezónu jsi přestoupil z Vítkova do Fulneku. Jak se v klubu cítíš?
Věděl jsem, že nejdu do neznáma. S klukama jsem toho spoustu odehrál v dorostu, takže mohu říct, že se tady cítím jako doma. Máme strašně super partu, což je ve fotbale to nejvíc (smích).
S kým si v týmu nejvíce fotbalově rozumíš?
Se všema. Na hřišti si dokážu vyhovět s kýmkoliv.
Jakou nejvyšší soutěž sis zahrál, popiš nám svoji kariéru?
Druhou ligu a právě v dresu Fulneku. Do 14 let jsem hrál ve Vítkově, poté přestup do Fulneku, kde jsem přes ml. a st. dorosty putoval do béčka. Poté jsem zamířil na 2. sezóny do Fotbal Opava 2004 a vrátil se zpět do Vítkova. No a nyní jsem se vrátil na místo činu (Fulnek).
Jaký moment své kariéry považuješ za ten nejsilnější?
Asi ten kdy jsme ve Vítkově hráli 1.B třídu. Vrátil se k nám bratr Radim. Otec nás chtěl vidět po dlouhé době hrát spolu. Bohužel týden před soutěží náhle zemřel, tak jsme si s bráchou dali slib, že pro něj ten postup vykopeme. No a nakonec jsme to s klukama zvládli. Toho si hodně cením a moc jim děkuji za to, s jakým nasazením do toho šli (na to se nedá zapomenout).
Tvůj oblíbený fotbalista a tým?
Jednoznačně už 14 let Cristiano Ronaldo, Real Madrid, AC Sparta.
Jakým způsobem trávíš svůj volný čas?
Volný čas trávím s rodinou, kamarády. Ale rád jezdím na výlety, kolo brusle, tenis.
Děkuji ti za rozhovor a přeji ti hodně fotbalových i soukromých úspěchu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.