ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 25.kolo Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018 - "Za svoji fotbalovou výchovu vděčím Romanu Polákovi, ten vychoval na Veselé celou naši generaci", říká Michal Bodlák z Veselé

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, utkání v Lípě se Ti povedlo, dal jsi dokonce po delší odmlce své první dvě jarní branky, co jim předcházelo?
Měli jsme dobrý tlak a důraz ve hře a já osobně i kus štěstí, zejména při té první brance po teči patičkou.
Lípa opouští 1. B třídu. Stejný osud stihne asi i Sehradice, ty dokonce sestupovaly už i vloni z I.A. Co si myslíš, že je toho příčinou?
Že sestupuje Lípa je pro nás docela škoda. Byla to mezi námi divácky atraktivní sousedská derby. Důvod sestupu ? Po odchodech se jim myslím nepodařilo najít kvalitní náhradu a po mizerném jarním rozjezdu pak už asi rezignovali. Podobně i Sehradice, kde v posledních dvou letech se kádr výrazně obměnil a kvalita nepřišla. Ale s nedostatkem hráčů se v blízkém budoucnu bude potýkat určitě více klubů. Neznám přesný sestupový klíč, ale možná pro 13.tým naši skupiny nakonec místo v I.B ještě zůstane.
Jste stále ve hře o první místo, ale Mladcová patrně se Sehradicemi už nezaváhá. Vidíš to taky tak ?
Očekává se všeobecně že Mladcová už nezaváhá a své vedení si udrží. Byli bychom ale všichni rádi, kdyby Sehradice překvapily a udělaly výsledek, který by nás znovu vrátil do čela a z poháru pro vítěze jsme pili my...
Nyní v posledním kole hostíte Březnici, ta minule vyprášila doma Kostelec a především střelec Daníček je ve výborné formě (dva zápasy, čtyři branky), co lze od Březnice očekávat?
Březnice má určitě kvalitní tým a na jaře dělá dobré výsledky. Na Daníčka si určitě musíme dat pozor. Ale je to zápas doma a v ročníku poslední, takže ve vztahu k našim fanouškům, nic jiného než výhru nebereme...
V kuloárech se mluví o tom, že Mladcová nemá zájem postoupit, co by na nabídku postupu řekli funkcionáři na Veselé
Povídá se toho hodně, o tom že Mladcová nechce postoupit jsem taky slyšel. Jedno jsou řeči kolem a druhé pak oficiální rozhodnutí klubu. Jasno bude v příštím týdnu po podání přihlášek do soutěží. A na Veselé ? V sobotu na „závěrečné“ se určitě o tom budeme s vedením bavit. Ale dnes jsme stále druzí a je zbytečné o tom dopředu polemizovat.
Na jaře Vaše výkony nebyly optimální, co mohlo být příčinou?
Naše výkony na jaře byly špatné. Opustilo nás štěstí v koncovce a přestali jsme si věřit, nedařilo se nám jako na podzim. Ale snad už je to pryč a ročník zakončíme vítězstvím.
Kde začínala Tvoje fotbalová kariéra a na které trenéry rád vzpomínáš?
Moje fotbalová kariera je celá spojená s Veselou. Zde mne od přípravky až po dorost jako trenér vedl Roman Polák a na toho rád vzpomínám. Ten vychoval na Veselé moc generací, on je ten, kdo mne ve fotbale vše podstatné naučil.
Se kterými spoluhráči se Ti nejlépe hraje nebo hrálo?
O tom, se kterým hráčem se mi hraje nejlíp, o tom to není. Jsme tým a jako tým musíme hrát a vzájemně si pomáhat. O tom je týmový sport.
Kdo je Tvým fotbalovým vzorem a kterému světovému týmu fandíš?
Fotbalovým vzorem je mi Pavel Nedvěd. Byl to úžasný fotbalista dříč a hráč se srdcem lva, který na hřišti byl ochoten nechat vše a za to ho obdivuju .
Kde budeš trávit letošní dovolenou?
Letošní dovolenou ještě nemam naplánovanou. Mám hodně práce, nevím kdy se utrhnu. Ale mam v plánu navštívit nějaké fesťáky, tak uvidím co zvládnu. Letní fotbalové prázdniny moc dlouhé nejsou...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku