Osobně si myslím, že máme na to hrát o přednější příčky v tabulce, říká Michal Zeman

Hráčem 25. kola KP se stal Michal Zeman z Okříšek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1. Gratuluji k vítězství v anketě o hráče kola. Vaše dvě trefy v druhé půli znamenaly vyrovnaní, popište nám je.
Dobrý den, děkuji. V první řadě bych chtěl poděkovat všem, co mě podpořili v anketě a poslali hlasy, díky kterým jsem anketu o hráče kola vyhrál. V zápase proti Chotěboři jsem se cítil velmi dobře a už v první polovině byl náběh na nějakou tu šťastnou trefu. Té jsem se však dočkal až v druhé půlce, když po jednom z nebezpečných rohů Bulanta vyhrál hlavičkový souboj M. Mašek a sklepl míč na penaltu, kde už stačilo zachovat klidnou hlavu, rozhlédnout se a poslat technickou střelu do protipohybu hostujícího golmana. Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat a zkušený matador I. Večeřa zakombinoval v útočné řadě a dostal se do úniku po lajně. Pro mě zde byla práce už jednodušší, naběhnout si na zadní tyč, pohlídat si ofsajdovou hranici a přesnou přihrávku, kterou mě vybídl již zmíněný Večeřa bez problémů nasměrovat do branky hostů, a bylo vyrovnáno.
2. Jak celé utkání probíhalo?
Do utkání jsme nastoupili v mírně oslabené sestavě, ale to nás nějak nelimitovalo být od začátku zápasu velice aktivním týmem. Vytvářeli jsme si šance, ze kterých jsme bohužel v první půli nedokázali těžit. To přišlo až v druhém poločase, což nás motivovalo ještě více přidat a uhrát před domácím publikem alespoň remízu.
3. Dostali jste nějaké speciální instrukce v kabině, že jste zvládli smáznout dvougólovou ztrátu?
Instrukce zněly jasně, nepřestat bojovat, hrát jednoduše, zvýšit střelbu z poza šestnáctky a dát rychle kontaktní gól, což se nám povedlo.
4. V posledním kole se představíte v Přibyslavi. Jedete si pro tři body, abyste vesele zakončili sezónu?
Tak to každopádně! :D I když jak říká náš trenér G. Cabúk: „Bohatým bereme a chudým dáváme.“ Tím nechci Přibyslav podceňovat, je to kvalitní tým a bude to velký boj! Jako každý rok.
5. S kým si v týmu nejvíce rozumíte?
V týmu si rozumím se všema, taky ještě aby ne, když všichni mluvíme česky, že?! :D Rozhodně máme dobrý kolektiv, mám kluky rád a vím, že se na ně můžu spolehnout!
6. Jak jste v týmu spokojeni s celou sezónou?
Podzimní část sezóny byla vydatnější na body, ale fotbal jsme hráli spíše až v té jarní části. Spokojený jsem, udrželi jsme si krajskou soutěž, i když osobně si myslím, že máme na to hrát o přednější příčky v tabulce.
7. Od kdy se věnujete fotbalu a kdo vás k němu přivedl?
Závodně hraju fotbal asi od 5/6 let za místní fotbalový klub SK HUHTAMAKI OKŘÍŠKY. K fotbalu mě přivedl můj starší bratr, už když jsme si jako malí kopali s klukama na ulici.
8. Máte nějaký oblíbený fotbalový tým a oblíbeného hráče?
Oblíbený tým Manchester City. Z hráčů rozhodně legendární Ronaldinho a z dnešních top fotbalistů je to Kevin De Bruyne.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.