Korunku krále střelců přeji Harrymu Kaneovi, prozradil Tomáš Duba

Předposledním vítězem hráče kola se ve 29. kole stal Tomáš Duba z Velkého Meziříčí, který vstřelil dvě branky do sítě Otrokovic, které ale na body nestačily a jeho tým prohrál 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Můžete nám představit vaši dosavadní kariéru?
Fotbal jsem začal hrát v pěti letech v přípravce FC Vysočina Jihlava, kde jsem prošel všemi věkovými kategoriemi až po A tým. Na podzim roku 2016 jsem působil na hostování v HFK Třebíč a nyní poslední sezonu jsem strávil ve Velkém Meziříčí.
Jak jste osobně spokojen s uplynulou sezonou?
V uplynulé sezóně mě často trápily zdravotní problémy, tudíž nemohu být se sezonou osobně spokojen.
Jak jste spokojen se sezonou z pohledu týmu?
Z pohledu týmu hodnotím sezónu pozitivně. Před sezónou konečné druhé místo v tabulce nikdo nečekal. Myslím, že je to pro klub velký úspěch.
Závěr sezony se Velkému meziříčí moc nepovedl, čemu to přisuzujete?
To je opravdu těžká otázka. Vždy nastupujeme do zápasu, že chceme vyhrát. Ne vždy se nám ale podaří zopakovat vítězné výkony. Každá ztráta bodů nás všechny velice mrzí. V některých zápasech nás trápila marodka. Bojujeme do poslední chvíle a věříme, že vyhrajeme.
Jaké fotbalové plány máte do budoucna?
Nyní se vracím do přípravy v Jihlavě. Chci se aktivně zapojit a usilovat o to, abych v kádru Jihlavy zůstal. Stále ještě nevzdávám naději, že si v budoucnu zahraju první ligu. Zdravotní trable jsou minulostí.
Blíží se mistrovství světa, kdo je pro vás favoritem?
Mistrovství světa může vyhrát více týmu. Mezi mé favority patří Německo, Brazílie a Belgie. Také bych si přál, aby uspěla Anglie.
Které hráče budete sledovat a kdo myslíte, že se stane nejlepším střelcem?
Těším se na sledování útočných hráčů, například Argentiny, Belgie a také Uruguaye. Jelikož jsem velkým fanouškem anglického Tottenhamu Hotspur, přál bych střeleckou korunu Harry Kaneovi.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.